Gå til innhold

kjerts

Medlem
 • Innlegg

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

kjerts vant dagen sist 14. mars

kjerts hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kjerts sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Trådstarter
 • Dedikert
 • Bidragsyter

Nylige merker

61

Nettsamfunnsomdømme

 1. Finnes det plasser i Flåm som ikke koster 500-700kr per uke for parkering? Har sykkel, så da trenger jeg ikke stå midt i smørøyet.
 2. Nå gjør du deg dum med vilje. Det er masse greier legen din kan gi deg for ditt og datt som ikke nødvendigvis er helseskadelig, men ikke lov i konkurranser. Forstår du ikke at noe av poenget er å konkurrere på like vilkår?
 3. Da må det i så fall være en dansekonkurranse. Helseaspektet er bare én del av problemet med doping.
 4. Du, bestefar, den epostadressa der er ikke en epostadresse..
 5. Jeg tror nok kanskje denne tråden er ditt eneste håp for at flere enn deg skal huske dette svært aldersbestemte toppresultatet fra "Ceresrittet 2024 kort løype, Kvinner og M60+".
 6. Hva er deres erfaring med sånne formkurver? Personlig går treningsmengden opp i perioder hvor formen går opp, men synes kanskje "mye sykling" vektlegges litt for mye i en slik graf. Det er jo intervallene med lavere load enn langtur jeg føler løfter formen mest.
 7. XXL har også en: https://www.xxl.no/white-rc-240-ltd-2x8-23-landeveissykkel-junior/p/1193658_1_Style
 8. Denne blåser ca 40% mer luft. https://www.amazon.co.uk/Vacmaster-Cardio54-Control-Cycling-trainers/dp/B08WJ2XST9/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 Uansett natt og dag fra gamle bordvifter og gulvvifter.
 9. Det er det alternativet jeg har brukt mest. Wahoo Elmnt Bolt som styrer Wahoo Kickr v5. Alle økter unntatt 40/20 styres manuelt med ERG. Laptop for underholdning, i den grad det er mulig. Babycall som lyser opp og AirPods Pro med støykansellering, Tiesto Club Life Podcast til intervall.
 10. Hva er det som gjør den kjedelig, da? Det finnes brattere stem om styret er for høyt.. Jeg har en Canyon Endurace med 32mm dekk og savner ikke noe mer ren racer enn den.
 11. Hvis de driver med guidede terrengturer gir det helt klart mening. Da er det alles problem at det blir stopp. En som leier ut landeveissykler i enorm skala bryr seg ikke om kundene plundrer med et slangebytte eller to på sin blå og røde Cube på Mallorca.
 12. De skal helst vaskes. Støvsuger kan ødelegge maskene.
 13. Det var det jeg mente. Brukte hjul har bare fornøydgarantien, som innebærer bytte i samme kategori uten å få tilbake mellomlegg.
 14. Man kan sikkert kjøpe nye på tilbud og returnere nytt hjulsett som den gamle ordren med 100 dager åpent kjøp.
 15. Jeg har testet litt på rulleøkter som nok egentlig er så lite belastende at man ikke trenger å tilføre næring underveis, men tilført likevel. Hvis strava sier at jeg har brukt 700kcal og drukket 400kcal sukker så er det kun proteinshake etterpå. Økta er klemt ganske tett på leggetid med tre unger under 5 år i hus.
×
×
 • Opprett ny...