Jump to content

Christian87

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christian87's Achievements

Nysgjerrig

Nysgjerrig (2/14)

 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Første Innlegg
 • Trådstarter

Recent Badges

1

Reputation

 1. Ja - stemmer, dødbåndet som oppleves som at du er i ferd med å gå på snørra. Sist jeg prøvde DHF var da jeg var relativt fersk, så kan jo alltids være at det vil oppleves annerledes i dag. @arne_and Assegai blir nok overkill for en sykkel med kort vandring.
 2. Mitt Dissector fremdekk på 120mm sykkel er snart oppbrukt, kjører Rekon bak. Har noen testet Xynotal som front? Jeg vil ha litt mer grep forran, Dissector "faller" litt da man svinger - men uten at sykkelen blir et fullstendig anker. Noen kjører Dhr2 i exo forran, aldri testet dette som fremdekk.
 3. Den siste oppdateringen her er at jeg gikk til innkjøp av Dt Swiss ER1600 - da jeg fant disse på et ålreit tilbud hos Bikeshop. Snuser da på om disse skal få snillere gummi til våren, ala Schwalbe G-one RS 35mm eller om det pekes imot GP5000.
 4. Kan være at wiren er slitt, eller at den rett og slett ikke er skrudd ordentlig fast - gjerne i bakdemper enden. Skjer det på den ene, eller begge demperne? Hvis begge syntes jeg det peker litt imot wiren.
 5. Jeg har denne krabaten fra Jula, den er OK - men ganske så laber luftmengden - virker nesten som at de aller fleste bøyer og på slangene gjør at luften nesten ikke kommer frem.
 6. På den gamle typen av ratchet systemet har jeg noen ganger blingsa å montert fjærene feil vei, og da har ikke hjulet klart å rotere.
 7. Det at min aerodynamiske kroppen av typen ikke, og bein som primært har trent styrke eller kampsport ikke henger med på sykkel er jo ikke helt uhørt! :D Misforstå meg rett, strålende fornøyd med sykkelen og den ruller bedre enn noe annet jeg har hatt før - det er bare da jeg tråkker godt på flater og nedoverbakker og at jeg blir fratrillet(?) at ønsket melder seg. Bare bytte dekkene er jo absolutt noe som kan testes, latskapen inntraff ved tanken på at jeg måtte ta av dekk sauset inn med slangeløs guffe. Imens diskusjonen er i gang, har 32mm landeveisdekk noe for seg - eller er jeg bedre tjent med 28mm? Ambisjonsnivået mitt er at det skal være gøy og strukturert treninger er langt ifra hverandre.
 8. Godt poeng! 5-7000 antar jeg, om det er godt nok. Jeg setter pris på at ting er enkelt og vedlikeholde selv og er holdbart. Men tar også innspill på høyere budsjett om det skulle være store fordeler å gå høyere.
 9. Hei! Sykler primært terreng, men har i sommer kjøpt en grussykkel og har såvidt begynt å sykle sammen med bekjente på landeveisykler og merker at jeg blir parkert til de grader. Tenker at et ekstra hjulsett med landeveidekk kan være et kompromiss, er inneforstått med at sykkelen aldri vil bli en landeveisykkel. Sykkelen er en Gt grade med GRX 10 delt giring. Har i utgangspunktet sett meg ut at dette hjulsettet ikke skal koste skjorta, men ønsker samtidig noe som er lettere enn hjulsettet som følger med som veier over 2kg. Forslag til en alt annet enn aerodynamisk kar på 90kg mottas med takk! Budsjett 5-7000kr +-
×
×
 • Create New...