Jump to content

Berget

Støttespiller
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Berget's Achievements

Utforsker

Utforsker (4/14)

 • Trådstarter
 • Bidragsyter
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

41

Reputation

 1. La tråden dø hen i stillhet.
 2. Hei, så ikke spørsmålet ditt før nå. Ikke solgt
 3. Du skal ha kred for å ha tatt deg bryet med å google deg fram til bilder fra TPUslangens barndom. Sykler selv med TPU, riktignok en modifisert utgave fra 2024, men ser jo nå at jeg er på ville veier. Det at jeg ikke har sett lyset før, i form av klissete guffe, det er ene og alene min feil. Beklager.
 4. I oppdaterte lister fra SRAM/ZIPP så må det minst være 30mm på 303 Firecrest. På 303s kan man bruke 28.
 5. Ser i Zipp sin oppdaterte tabell over godkjente dekk til ZIPP 353 NSW at dekket i tittel ikke er godkjent lenger. Må opp på 30. Selger derfor to dekk for kr. 400 tilsammen. Gått ca 800km og koster kr 800 pr dekk nye.
 6. Hvis TS er ute etter lave kostnader i forbindelse med barbering av skjegg, vil jeg anbefale min metode. Etter ett minutt i dusjen med ansiktet vendt mot strålen, så er skjegget så mykt at en Gillette Fusion raker det lett av uten bruk av såpe eller skum.
 7. Strava benytter jo rådate fra GPSenheten (Garmin etc). Disse dataene er jo basert på GPS koordinatpunkter. Hvis snarveien på 50 meter ikke inneholder noe annet GPS punkt enn det fulle segmentet, vil ikke Strava oppdage snarveien. Derfor er korte segmenter ofte unøyaktige. Hvis man i tillegg har Garminenheten i batterisparemodus, (færre GPS punkter å beregne på) vil jo unøyaktigheten øke. Ikke skyld på Strava hele tiden 🙂
 8. Nei, det står i beskrivelsen at det er nye red AXS
 9. Det står under spesifikasjoner at følgende er inkludert til kr 8759: Tar jeg feil her? Inkludert: SRAM Red AXS E1 Frambrems/venstre skifter, 950 mm slange, Red Kalipper / SRAM Red AXS E1 Bakbrems/Høyre skifter, 1800 mm slange, Red Kalipper
 10. Kona har også lyst på en Varia, så jeg testet med hennes 6X mot min 515. Fikk opp de samme "alerts" som på Edge. I tillegg vibrerte klokka. Det siste kan sikkert slås av.
 11. For mange er det sikkert også livsnødvendig. Jeg er avhengig av å sykle og anser det som positvt🙂
 12. Har ingen problemer med at oljeselskaper sponser sykkellag. Olje er en lovlig vare som millioner av mennesker er avhenhige av. Mye verre er det at lag som Israel Premier Tech ikke er kastet ut av UCI. Ufattbart for meg at det finnes syklister som sykler for laget og vil assosieres med landet.
×
×
 • Create New...