Jump to content

loki

Medlem
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

loki's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

54

Reputation

 1. Søk hjelp hos en sykyndig i nærheten til modifisere caps'n.
 2. Øhh, her mangler det et siffer... Kanskje ikke så ille, men tiden med sportslig landeveissykkel til rundt 10' er nok over. Med dobling til 20' er det noe større utvalg, ellers er kupp på finn kanskje fremdeles mulig.
 3. Det er vel strengt tatt større fare for å bli påkjørt av bli enn truffet av ras så forholdene for syklister er tryggere enn normalt.
 4. Software fra Japan har vel aldri vært på høyden? Ikke så underlig, de har en betydelig ulempe i skriftspråket.
 5. Veldig tett nå, dette blir spennende, heia Tolga!
 6. Er det for langt å gå over fra Bøstølen og vestover? Klatring fra Innfjorden til Bøstølen er i hvert fall veldig fin. Men da må det bli båt rundt Innfjordtunnelen. Blir spennende det.
 7. Ok, var innom lokalbutikken her, meget generøse rabatter på alt av ikke-el terrengsykler.
 8. Blir dette realitet er vel terrengsykling offisielt dødt? Ingen kjøper sykkel til 60' for å tråkke opp sjøl?
 9. Cannondale SuperSixEvo + Zipp 303s hjul med Schwalbe Allround 40mm og litt mer fancy bremseskiver, Zipp Service Course SL 120mm, 3T SuperErgo styre (kanskje litt gammeldags, men liker det godt), Lizard Skin styreteip (ble muligens for tykk), Selle Italia SLR sadel (som på alle sykler siste 10-15 år) og Garmin Rally pedaler. Var litt skeptisk til krank 46/33 og kassett 10/36, men det har fungert supert, har økt både kadens og velvære. AXS er gull. Pedalene har bare virka, et meget bra produkt. Noe knirk fra krank og setepinne, men ikke tullete plagsomt. Skift av teip til noe tynnere og bomullsdekk fra Italia er på todo.
 10. Kan være kjekt med noe større bredde på Sparsjøvollan -> Savalen og ned igjen fra Tron, men stibiten ved Sparsjøvollan er ikke lang og følelsen i nedkjøringa avhenger mest av ønsket fart da 15% og vaskebrett i kilometervis rister godt. Resten av turen burde gå helt fint med 30mm.
 11. Ruta om Røros er grei, trolig litt trafikk fredag og søndag ettermiddag, men ellers greit. Støren -> Tynset på E6 og Rv3 vil jeg unngått. Har sykla både via Orkanger -> Berkåk og Korsvegen -> Svorkmo -> Berkåk i sommer, utmerkede saker begge to. Fra Berkåk til Litjfossen sør for grensa Trøndelag/Innlandet blir det E6 og Rv3, det tar vel en 40 min eller noe slikt. Med litt flaks går det, men det kjøres hardt og fort, noen viker ikke i det hele tatt. Fra Botnan/Litjfossen og til Kvikne sykler man grus på vestsida av Orkla. Fra Kvikne til Støen sykler man østsida, altså motsatt av Rv3. Kort strekke på Rv3 fra Støen før du skjærer over til Sparsjøvollan og deretter til Savalen. Fra Savalen sykler du ned til Auma og over Glomma, og triller ned til klatringa. Tron kan vanligvis sykles hele sommeren, men det snødde på 700 moh denne uka, så alt kan skje.
 12. Man kan prøve Tømmerdalsveien som alternativ, sykle opp til Kobbedammen, kryss over til Fjellseterveien. Ta Snaken eller veien til Grønlia. Fortsett videre mot Lian, men snu mot Marka når man møter veien. Sykle over Rønningen dersom tørre forhold og ta den svære skogsbilveien til Smistad. Dersom det er bløtt, sykle ned via Hallsetaunet til Lian.
 13. NRK har besøkt ymse fotballproffer, virka ikke superspennende det heller.
 14. Grønnsåpe med furunål
 15. loki

  Bike24

  Bike24 er bra, men husk at moms + gebyr tilkommer.
×
×
 • Create New...