Jump to content

Sveinung1

Medlem
 • Posts

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sveinung1 last won the day on February 21

Sveinung1 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sveinung1's Achievements

Dyktig

Dyktig (10/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Trådstarter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

349

Reputation

 1. Jeg har syklet denne veien også. Bratt og fin klatring i starten ja, men så er det verste over når du kommer opp til Myrdal. Det er et par uker siden jeg syklet andre veien, og da var det en god del flekker med snø, og jeg tviler på at alt er borte nå. Jeg kjørte 32mm dekk, og det er minimum synes jeg, jeg fikk også en punktering. Men alt går seff hvis en vil og er litt forsiktig.
 2. Viggo er snart over sognefjellet, det kunne se ut som han tok en snarvei i går , og vant et par timer. Dette kan nok muligens medføre en liten tidsstraff. Men uansett er det helt sykt sterkt syklet. Det er ikke overraskende, for formen hans i år har vert helt vanvittig. Vi har syklet litt sammen, og jeg har ikke hatt sjanse å følge hans tempo, selv liggende på hjul. Pluss hans erfarenhet på ultra gir gode gevinster nå.
 3. Sofiane hadde bare pause når han ventet på fergen i fjor. Det er helt vanvittig hva noen kan tåle . Både Viggo og Odd Arne har jo også syklet igjennom natten, hvem må hvile først? Dette er noe jeg ikke tåler, jeg må ha søvn
 4. Den pumper ganske raskt, jeg vil tro den kan konkurrere bra med en minipumpe på tid. Pluss at en unngår å bli observert utførende tilsynelatende obskure håndbevegelser langs landeveien 😎
 5. Var ikke meningen å lage et reisebrev her, men for å avslutte så fikk jeg jaggu en punktering på den eneste slangen jeg hadde med. Heldigvis hadde jeg lappesaker , og kom frem til slutt. Men én ting er sikkert; om noen ikke har elektrisk pumpe enda; så løp og kjøp. Når uflaksen( og dumskapen ja) virkelig treffer viften , er det et eventyr å hvertfall kunne blåse opp dekket uten anstrengelser .
 6. Da er de avgårde 👍 Oddefa starter sterkt 😎
 7. Teoretisk skal batteriene holde hele turen, hvertfall hvis du bytter de om etter ca 2/3 av turen. Fremgir jobber jo ingenting i forhold til bakgir. Blir spennende å høre om hvordan det fungerer i praksis.
 8. Jepp, har en sånn pose liggende i boden hjemme 😎 pakket litt lett siden det bare er en tur retur tur... og det var jo siste tur før dekkene skulle av😜 ikke noe krise , har sovepose og liggeunderlag 👍 en annen ting, har aeropack med baklys og ikke noe kobling som med enkelthet kan kobles fra sykkelen, det ble også litt tungvint når hjulet skulle av. Jeg må rett og slett ta litt bedre kontroll på utstyret mitt😂
 9. Og derrr gikk jeg på en tubless smell. Jeg var klar over at det var lenge siden jeg hadde sjekket guffen i dekkene, men jeg skal bytte dekk i neste uke, og regnet med at det skulle holde noen turer til... fikk jo en punktering forrige helg, og brydde meg ikke å sjekke. Bakdekket mitt er ganske slitt, og jeg syklet gjennom en mengde knust glass, og fikk punkteringer i flertall. Plugget to av de, og hjalp til for å prøve at guffen skulle tette de andre stedene det piplet ut. Men nei, måtte inn med slange, og da var det lett å se hvorfor det ikke tettet; guffen var tørket til klumper og ikke noe flytende igjen i det hele tatt. Totalt min feil. Hadde ikke Viggo lånt meg en av de elektriske pumpene sine før han dro hadde dette blitt en tragedie i flere etapper😎 Rakk ikke ønsket ferge fra Langevåg, og vil ikke rekke siste ferge fra Arsvågen ( På vei Bergen-Stavanger) . Og for en gangs skyld har jeg ikke teltet med😩
 10. Jeg kjøpte nettopp 1040 solar, utelukkende for batteriet og solceller. Heldigvis er ikke 1050 bedre på dette, ellers hadde jeg blitt litt snurt.
 11. Det er litt for mye snø på Rallarveien fra Finse mot Myrdal for min smak. Det er jo uproblematisk å gå over snøflekkene, men det er minst 20 seksjoner der en må av . Pissregn og motvind gjorde jo ikke turen noe bedre i helgen. Fikk faktisk en punktering på mine 32mm conti, og måtte hjelpe guffen litt før den tettet😎
 12. Jeg mistet bare plutselig lysten til å sykle ritt for noen år siden. Men jeg savner det litt av og til, men jeg takler stress veldig dårlig, og synes det er pyton å sykle fort i felt. Så plutselig er jeg en solo syklist, og har egentlig slått meg til ro med det.
 13. Syklet Bergen-Ustaoset i går, heldig med været, 4100 hm på 270 km med fullastet sykkel . Måbødalen er jo stengt for sykkel, men det opplevdes uproblematisk selv i den lengste tunnelen oppover, selv om det gikk i krabbegir. To grader på Dyranut var friskt, men da er det jo nesten bare nedover igjen.
 14. Kanskje det da er bedre å ikke være forsiktig og ikke så bra verktøy da😎 jeg har hvertfall ikke hatt dette problemet.
 15. Jeg forstår ikke helt hvordan du ødelegger det du kaller for lufteporten. Det er jo en liten skrue ja, men bruker en skikkelig verktøy , og er litt forsiktig så går jo ikke dette i stykker av seg selv?
×
×
 • Create New...