Gå til innhold

Spleis.no - rare ting


Anbefalte innlegg

Leser jo om det forferdelige med 7-åringen som kom bort under jakten på sørlandet. Endte med at han døde. Ble funnet et sted hvor Politiet hadde nektet det frivillige letemannskapet å gå....uansett....

Er jo en veldig tragisk ting....men hvorfor skal de samle inn flere millioner til foreldrene? Det er vel ikke penger som er det viktigste for dem? Stusser på at den innsamlingen har kommet over 1,8 millioner, mens en mor med kreft i tarmen, som har småunger, kun har fått samlet inn litt over 200.000....på tross av at hun faktisk trenger penger for et utenlandsk "siste-forsøk" ettersom det norske helsevesenet ser ut til å ha gitt opp.

Spleiss.jpg

Utenlands.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har med spredning å gjøre vil jeg tro. Det er mange som vil gi litt til foreldrene til sjuåringen, mens dama som trenger operasjon ikke har fått viral spredning på some, men givere som står nærmere og gir mer. Snitt på 340 per gave på dama mot 213 på gave til foreldrene.

Endret av Garpen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NjuK skrev (14 timer siden):

Å miste ett barn på syv år er ett traume. Kan hende at en eller begge foresatte blir uføre eller delvis uføre. Da er det godt å slippe å tenke økonomi. En begravelse er heller ikke gratis. Ikke 1,8 mill dyr da. 

Å slippe å tenke på økonomi i en stund som dette, kan være til god hjelp. 

I mitt lokalområde var det en flyulykke i sommer, hvor to menn døde. Den ene hadde akkurat giftet seg, og ektefellen satt da igjen alene med tre barn. Begravelse, bryllup osv... Er godt å slippe en bekymring til i slike tider.

Kan være jeg egentlig innerst inne er sint på at en 7-åring ble tatt med på jakt og ikke passet nok på....ser for så vidt poenget med økonomisk hjelp....bare at hun dama virker som å fortjene det mer....der vil det være unger uten mor snart, som sikkert kunne trengt mer penger, mens foreldre uten en unge sparer penger, for å si det stygt (koster ca 1 mill per unge ble det sagt for 15 år siden). 

Ser 7-åring-spleisen har kommet opp i 2,5 millioner nå...

Endret av Mannen Faller Ikke
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ndreas skrev (50 minutter siden):

Jo men det blir igjen et ekstremt seleksjonsbias. Spleis-beløp dreier seg nok mye mer om viralitet enn om "fortjener".

Ja, synes også at nettsiden Spleis.no er skikkelig søppel...Du kan ikke lett gå inn der og se hvilke Spleis'er  som finnes....Du må enten se på Anbefalte eller Populære. Eller så må du sortere på Fylke, men da vises kun Avsluttede. Så en er som du sier avhengig av publisitet, og legge ut lenker rundt forbi....og så kan du se hva som er støttet sist....så sikkert lurt om folk jevnlig putter på en krone i ny og ne for å få Spleisen øverst på sistnevnte oversikt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...