Jump to content

Spylevæskepåminnelse


Recommended Posts

Det er kaldt. Det gjør litt vondt i de edlere deler når man går ute, selv med stilongs. Hundetestikler kan falle av i disse temperaturer skrives det.

I rekken av ting som er kjipt med 20 minus, er at spylervæsken som ofte selges går til minus 21 grader og for oss som kjører lite bil er den vel enda blandet med litt sommervæske. Noe jeg ikke har tenkt på før Frossen spylervæske: Gjør dette nå!-artikkelen dukket opp. Konsentrert spylervæske er visstnok det magiske midlet for oss som ikke har tenkt på dette. Utsolgt de fleste steder i Oslo. De-icer er visstnok et substitutt.

Screenshot_20240105-174458_NetatmoKopi.jpg.9b2ea6924a3dba1fe3893e08c2c3779b.jpg

Tips: Endret bildestørrelse ved å dobbeltklikke på bildet etter det lagt inn. Her bredde 600. Tips fra @baroudeur i Commuter-tråden

  • Like 1

Kaffe- og teansvarlig

Link to comment
Share on other sites

Godt tips. Var heldig med å få kjøpt en flaske med konsentrert spylervæske igår. Mens jeg var i butikken var det 3 andre som spurte om det samme. Sikkert lest samme artikkel.

En har kanskje litt å gå på. Netatmoen viste -24.3 inatt og -18 Biltema spylevæskeflasken jeg har i garasjen flyter enda. Dog, er bare -18.5 når jeg sjekket isted. Kanskje bittelitt varmere i min uisolerte garasje.

Kaffe- og teansvarlig

Link to comment
Share on other sites

Hehe! Jeg fikk denne påminnelsen under forrige kuldeperiode, og hadde til alt hell en 25L kanne med konsentrat stående, så det ble faktisk kjørt på en god liter med ren guffe for å senke frysepunktet noen knepp til.

Styreleder NOTS Bærum | Skribent Stibyggerhåndboka | Oppmann og medlem i Anleggsgruppa i BOC "I don't have a bucket list but my bikeit list is a mile long"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...