Jump to content

Varmere skistøvler til skøyting


Recommended Posts

Hei,

jeg plages med at jeg fryser veldig på beina hvis skituren blir mer enn 45min med mine gamle racingstøvler (både rossignol og madshus) og lurte på om det er noen som har et varmere alternativ å anbefale.

Har inntrykk av at utvalget er større/bedre på klassisk sko.

Link to comment
Share on other sites

hardrock skrev (2 timer siden):

Hvis skoene fungerer og passer greit ellers kan jeg anbefale å bruke en tykk ullsokk type ragg utapå skoen. Gjør dette på klassiskskoa mine og fungerer bra, men usikker på hvor lett det er å få utapå skøytesko...

Dette er løsningen. Raggsokk er billigere og minst like bra som skoovertrekk. Hørte til og med Øystein "Pølsa" Pettersen anbefale dette i nyeste episode av podcasten Gode Dager.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har samme problem. Blir kald på beina nesten uansett temperatur og intensitet. Myke tur/treningsstøvler er varme, men jeg synes de er litt kjedelige å gå i. Men så prøvde jeg Alpina CSK i 2019 og de var mye bedre. Selv om de muligens er kategorisert som treningsstøvler er de stive nok for meg. Klarte å slite de ut iløpet av to sesonger, og kjøpte da Alpina Comp Skate som er videreføring av modell og dessuten virker mer slitesterk. Med disse støvlene kan jeg gå uten skoovertrekk om det er varmere enn minus 5, tynt skotrekk mellom minus 5 og minus 10, men er det kaldere må jeg ha termoskotrekk. Har klassiskversjonen også som jeg er fornøyd med.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...