Jump to content

Milkit tubeless


Simenf

Recommended Posts

Milkit ser ut til å ha en bra system med egne ventiler og sprøyte som lar deg fylle/fjerne guffe på en enkel måte, booster-flaske for å poppe dekk på felgen, felgtape og guffe uten ammoniakk som skal holde lenge. 
 

Hva er erfaringene? Er alt like bra?

IMG_2657.jpeg

Simen

NOTS Vernegruppe/NOTS Drammen/storhjulsmafiaen 😜

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Har ikke hatt hele settet, men brukt milkit og sprøyta. Sprøyta er super, men på de nye Muckoff ventilene mine er sprøytespissen for tykk til å gå helt igjennom. Ikke noe problem å fylle, men får ikke sugd opp igjen når jeg skal tømme dekket.

Nå bruker jeg ikke Milkit guffa lengre, synes den klumpa seg til en stor klump etterhvert, men det er det flere andre merker som har delvis gjort også.

 

Link to comment
Share on other sites

Fulgte med et sett med sprøyte, ventiler mm når jeg kjøpte et DT Swiss hjulsett, sprøyta synes jeg er fantastisk, særlig når spissen går gjennom ventilene, hvilket det gjør på mine milkitventiler. Ventilene har fungert like bra som andre ventiler jeg har prøvd. Mulig sprøyta er en viktig årsak til at jeg synes slangeløst er lite stress, selv på 25mm dekk.

Kjøpte også booster flaska, den bruker jeg ikke, da det fungerer bedre å kjøre bort til bensinstasjonen 😎

Link to comment
Share on other sites

Alt jeg vil si at det er viktig å skjønne at man låser seg til et økosystem her. Angrer man, hvilket jeg selv umiddelbart gjorde så sitter man der.

Mine ventiler tettet seg etter første natta, og ventilene stod pekendes opp hele natta. Jeg benyttet Stans race sealant riktignok, men jeg helte det direkte i dekket, altså aldri gjennom ventilene.

Ettersom Stans race sealant også var en stor skuffelse(høres ut som man har helt grus inn sammen med guffa når man sykler) så ble det for min del umiddelbart å gå på jakt etter ny guffe + nye ventiler. Jeg endte opp med orange seal standard som virker kurant, og så gikk jeg for 76Projects ventiler. De er litt hypet opp selve ventilene, men de er helt klart enklere å fylle og for min del er dette en stor bonus med tanke på når man trenger å benytte en liten håndholdt pumpe som man har med på tur. I tillegg kan man enkelt skru de fra hverandre å rengjøre ved behov.

 

Det er flust av andre rundt om som har dårlig erfaring med de Milkit ventilene også, så gjør i det minste din egen research er min anbefaling. Selv sitter jeg med ventilene, den flasken og den sprøyta der hvor jeg kun har brukt ventilene, eller lettere sagt prøvd å bruke dem.

Edited by Switchblade
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...