Jump to content

hrukin

Medlem
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hrukin's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

46

Reputation

 1. Du har jo allerede kjøpt inn komplett drev, men jeg klasket bare på et 34 drev istedet for 36 på 52/36 oppsettet mitt. Girere ikke helt 100%, men bra nok til at jeg fint kan bruke det på turer i fjellene. Hvis jeg ikke girer med pedalen i noenlunde riktig posisjon kan det fort gå en runde med sluring før den klatrer opp, men det er jeg inneforstått med. Trenger heller ikke justere frontgiret. Veldig billig løsning som fungerer bra når man tar litt hensyn, samt at jeg i tillegg har en kassett med 32 bak på klatreturene mine. Er stor forskjell for meg om jeg kan ligge på 60+ i kadens vs 50 i lange klatringer, dag ut og dag inn.
 2. hrukin

  TDF 2024

  Synes jo Eiking gjør det bra, sitter jo med tetgruppa inn. Kan jo ikke forvente at han gjør det noe bedre i spurten der.
 3. Ser en Revoloop TPU jeg har liggende i boden har helt glatt stamme. Er det noe problem å få slik skru-på pumpe til å sitte om man får bruk for den på tur. Har vel en Topeak sak nå på 18 cm og 88 gram med liten innvendig slange, men er egentlig ikke noe fan av skru-på pumpehoder. Er vel 5-6 år siden jeg selv hadde bruk for den. Kjører slangeløst så den blir bare med som back-up. Har en Silca Tattico på gravelen, men kommer ikke på tale å ha pumpe på over 100 gram på landeveien.
 4. Er å ta i at Træen syklet Giroen, var det 3 etapper han fullførte. Vært litt "uheldig", ser ut til han er litt ofte i bakken.
 5. Tipper det går helt fint. 12-28 ligger jo innafor der du girer nå allerede med det oppsettet du har. Klart du kan optimalisere giringen med et kortere kjede samt finjustere litt på b-skruen, men så lenge du skal bruke to hjulsett kan man jo ikke det. Som tips: Om bremseskiva ikke står 100% helt likt mellom de to hjulsettene kan du skimse ut det ene slik at skifte av hjulsett går uproblematisk.
 6. Tenker litt høyt her, ikke sikkert de vil selge den enda, er kanskje bare for sponsa profflag. For at profflagene skal kunne bruke den så må den vel være tilgjengelig for allmennheten, derav en kunstig høy tullepris.
 7. Det står jo dekklaring 31 mm på Aeroad på linken du viser til, både på gaffel og ramme.
 8. Overskrift og spec for en ny Noah med skivebrems, mens bildet er av en gammel med felgbrems. Første og beste link der ja, samt ikke evnen til å se forskjellen. Kan jo være så mange årsaker til den skal selges, men burde kanskje ikke legge ved link som skal vise all info om sykkelen når selv en halvblind kan se sykkelen ikke ligner, kun navnet.
 9. Tror ikke du trenger å bekymre deg for at det blir så høyt trykk om du kjører på en kant siden luft komprimeres så mye. Skal litt til for å bygge trykk, fyller du slangen med vann derimot. Nå bruker jeg ikke TPU slanger selv, har kun en i backup når dekket blåses av hookless felgen min i høy fart. Nå begynner jo disse slangene å bli godt utprøvd, så om du bruker de innenfor spekk hadde jeg ikke vært bekymret. PS Ikke bruk "hylles" ukritisk om du ikke jobber i Dagbladet, får hjerneblødning av alt som hylles. Det være seg Ødegaard som hylles for å knyte skoa sine selv til Haaland som hylles for å skrive en autograf.
 10. Ser ut til at KOPS er noe som henger igjen fra gamle dager og blir nok ikke mye brukt i moderne sykling, i alle fall ikke blant eliten. Trenden er at man kommer lengre fremover samt gjerne i kombinasjon med en kortere krankarm for å åpne opp i hoftevinkelen. Prøver du å ligge litt aerodynamisk med underarmene flatt vil du fort merke at med lange krankarmer og KOPS fort vil ende opp med en veldig lukket hoftevinkel. Ulempen med den nye måten å sitte på er at du får vekten mer fremover og når du da sitter med en kulemage og tråkker 120 watt, ja da får du mye vekt på hendene. Så før du tråkker watt som en elitesyklist og er veldig opptatt av aerodynamikk samt er helt skrapa, så anbefales det ofte at du ikke prøver å etterligne sittestillingen til en proffsyklist helt.
 11. Ikke lett å få tak i, men slenger noen med når det går bestilling til utlandet. Vi snakker her om Cinelli Cork Gel. Kombinasjonen kork og gel gjør at den demper bra og gir godt grep. Koster heller ikke mer enn rundt 125-150 kr i det store utland. Den er ikke sticky på tørt føre som mange av de fancy som finnes, men den blir heller ikke glatt i regn.
 12. Viktig at de pumpene som ikke har det så bra i samfunnet blir inkludert og føler de har noe å bidra med.
 13. Jeg byttet til denne, Silca Hiro. Tror selv @Sepeda hadde godkjent dette byttet.... https://silca.cc/collections/service-parts/products/hiro-locking-presta-chuck
 14. Husk at om du triller fra noen nedover, kan muligheten være det gode ordtaket til Kjus og Aamodt. "Fett er fart"
 15. Tipper at på moderat jobbsykling, i ikke alt for bratte bakker, så utgjør ikke så liten forskjell i kadens noe merkbart. Derimot merker jeg når jeg drar til Granca og har 14 dager med styrketråkk at den muskulære belastningen er helt forskjellig en når jeg spinner tilsvarende watt/lengde med høyere kadens.
×
×
 • Create New...