Jump to content

Pirelli P ZERO Race TLR SL


Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Jøsses. Kjøpte et sett i fjor da det var klink umulig å oppdrive GP5000s TR, og ingen problem med punkteringer. Stolte derimot ikke like mye på dekket i utforkjøringer, og opplevde ikke at grepet var helt på høyde. Fullt mulig at paranoiaen slo inn, men stoler mer på GPene kjenner jeg. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ha vært uheldig, men det er mange uhell på kort tid med tanke på at jeg kun har hatt én punktering med GP 5000 og den var selvforskyldt.

Jeg gikk for Pirelli nå sist fordi det er poppis i Danmark og det var lettest tilgjengelig den søndagen jeg trengte dem. Mange der er storfan av akkurat denne modellen så jeg vet jo at de kan funke. De har bare ikke funket for meg så langt.

Link to comment
Share on other sites

Min forståelse er at siste/dyreste generasjon av topp RR tubeless dekk som GP 5000 TR S og S-Works Turbo RapidAir har ofret det 3. laget /ekstra punkteringsbeskyttelse i midten til fordel for 2-lags og 1-2 watt forbedret rullemotstand.  F.eks. GP 5000 TL hadde et ekstra lag punkteringsbeskyttelse i midten (Vectran Breaker), og S-Works Turbo T2/T5 non-RapidAir har 3 lag "vanlig dekk".

Kjøpte sistnevnte i vår fordi GP 5000 TL ikke lenger var å oppdrive, styrer unna dekkene som har kompromisset for mye på punkteringsbeskyttelse. S-Works Turbo T2/T5 kunne imidlertid vært litt mer "confidence-inspiring" på vått underlag, så vil egentlig ikke anbefale det.

Smalt som et helvete ned i et pothole i bakkene ned fra Filefjell under JR uten at noe skjedde, så det var i hvert fall en godkjent lakmustest 🙂 Hadde vært skummelt å punktere midt i et felt i nattemørket i 60 km/t.

Edited by Gruskverner
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...