Jump to content

RoyE

Medlem
 • Posts

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

RoyE last won the day on March 24

RoyE had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RoyE's Achievements

Rutinert

Rutinert (9/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

413

Reputation

 1. Neineinei. Du må gi oss mer enn dette, @LarsB!!! Hvordan var det da? Overflødig eller handy?
 2. RoyE

  TDF 2024

  Ikke glem at Kulset ble dyttet overende av mekanikeren også…. Litt i overkant mye kløning fra de rødgule rundt der.
 3. Bekrefer avtale med Ridley!
 4. Jeg endte med å kjøpe denne Ravemen FR160 i fjor høst og jeg liker den godt. Innfesting er smart, og fungerer like godt om du kjører hamburgerløsningen med computer på toppen, eller om du bruker hunn-festet på toppen av lykten og fester den under computerbraketten din om du har den løsningen. Det er kun et bli-sett-lys, den kan ikke brukes til å lyse opp noe som helst. Mitt eneste ankepunkt på denne er at dioden som lyser rødt når det begynner å bli lite strøm på lykten er for vanskelig å se når den står montert på sykkel.
 5. RoyE

  TDF 2024

  Jeg prøver igjen. Hva er det som blir oversett i testene rytterne blir utsatt for?
 6. RoyE

  TDF 2024

  Du har åpenbart sterke meninger om dette @Shellpropell . Knapt noen syklister blir tatt for doping nå, og kontrollene er meg bekjent utbredte og blir tatt på alvor. Hva bruker de nå som ikke blir oppdaget? Mulig dette bør tas i egen tråd. @moderator, dere får jage det over i egen tråd om det sklir ut.
 7. Shakedry. Det absolutt beste jeg har testet av regnjakker helt uten sidestykke. Kan bli helt ned på størrelsen til to fyrstikkesker den jeg har, så størrelse nedpakket kan man ikke klage på. Jeg har en fra 7Mesh, Oro, jeg fikk til en god pris. Jeg kunne ønsket meg en med innsydde fleksible paneler på sidene feks, da stoffet i seg selv er helt fritt for stretch. Jeg tror Castelli har en slik. Produksjonen av alt med Shakedry er meg bekjent avviklet pga miljøhensyn, men om du finner så er det løp og kjøp mtp funksjon. Det er fullstendig overlegent. Regn med å måtte betale 2-3k.
 8. RoyE

  TDF 2024

  Var det du som kastet potetgull i ansiktet på både Pog og Vinge, @Joje?
 9. RoyE

  TDF 2024

  Ja, altså, hva var dette?!
 10. Jeg slenger også på økonomi og pris som flere nevner. Jeg syklet Birken i 2009 og 2010, og var med på en del annet, litt fordi det var det man trodde man «måtte» for å være skikkelig syklist. Jeg tror jeg totalt med alt av stort og smått den gangen kostnadsmessig sett dro meg mot 5.000,- for Birken-helgen. Landeveissykling hadde for alvor begynt å dra i meg, og da @SykkelØyvind skrev reportasje om Stelvio, Gavia og Mortirolo i Landevei visste jeg at hit, hit måtte jeg. Det så så fett ut, og appellerte voldsomt til meg. Prismessig kom vi vel faktisk hårfint bedre ut den gangen med flybilletter til Bergamo, leie av Fiat Panda, tre netter på hotell, sykkelleie og penger til kaffestopp, kontra en ny tur over fjellet fra Rena i 2011. Valget ble svært enkelt, og den turen var vel det som virkelig fikk opp øynene mine for at det er opplevelsen og selve turen som er viktig for meg. Betalingsviljen er her for noe som jeg vurderer dithen å være verdt det, men det må henge på greip.
 11. RoyE

  TDF 2024

  Jeg er helt enig. Det var lovende takter fra Vinge i dag.
 12. OK, hvem er den ene die hard old schooleren på 23?
 13. Få mer fokus på opplevelse og ruten i seg selv. Se på Jotunheimen Rundt, selv om det er på steroider mtp distanse og høydemeter. Det eneste de bommer på i mine øyne er fokuset på hvem som «vant». Fokusér mer på gud og hvermansen i ettertid spør du meg. Hva opplevde du? Hva var det flotteste? Når var det tøffest? Det er altså et så ekstremt langt gjesp og så uinteressant å lese om de som kommer først inn til mål i et turritt og at de blir presentert som «vinnere». De representerer et så lite antall mennesker av de som har vært ute at jeg fatter ikke hvorfor arrangører går i den samme fella gang på gang på gang.
 14. RoyE

  TDF 2024

  Noe så innmari. Mer grus til tdf, takk.
 15. RoyE

  TDF 2024

  Orla rocker!
×
×
 • Create New...