Jump to content

1814-rittet


eOpseth

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hvordan er stipartiet i denne løypa, går det opp eller ned, begge deler? Har Bontrager XR1 stående på nå, men vurderer å få på noe mer egnet for våt høst. Om stipartiet er mye ned og relativt kort skal jeg vel komme meg gjennom med XR1 og kan da evnt drøye til etter lørdag. 

Edited by Hen9ng
Link to comment
Share on other sites

Svært enkelt! 

Det første er ved stadion, i praksis bred fin løysløype uten noen form for teknisk vanskelig ting. Men det går fort der, naturligvis, da noe også er nedover og alle er greit gira. Men ingen grunn egentlig tli å kjempe for posisjon her etter mitt syn, så lenge du holder deg til ei gruppe du ønsker.

Parti to starter med en kort, bratt bakke i enden av et lengre grusparti etter ca 8 km totalt. Det som kan være greia der, er at om mange kommer likt kan det bli kø, og går én så gå alle. Normalt sett ingen problem å sykle opp, men det krever at du holder farten hele veien opp. Deretter en kort flate og en bitteliten nedkjøring, ingenting teknisk der heller. Kan være litt glatt om det er vått på noen få røtter om jeg husker riktig. Stien avslutter med en stor stein mange hopper av og triller forbi. Hele partiet tror jeg er 5-600 meter ca. 

Alt i alt, svært lite teknisk krevende. Hadde jeg eid en helstiv sykkel hadde jeg uten tvil brukt den. Så lettrullende dekk som mulig. 34 eller helst 36T på en 10-50 kassett.

Edited by eOpseth
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...