Jump to content

Bli med til Himalaya!


Recommended Posts

Dette er foreløpig litt løst...

Før Covid syklet jeg fra Manali til Leh i India. Det inkluderte flere pass på over 5000 meter. Jeg skrev en lengre rapport om det på terrengsykkelforumet: https://www.terrengsykkelforumet.no/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=246965&Number=2569989#Post2569989

Verden er åpen igjen, og nye eventyr frister. Som omtalt i rapporten var ikke alt rosenrødt da jeg syklet der sist, men likevel vil jeg tilbake.

Jeg har så vidt begynt å melde litt med guiden fra den gangen. Bra fyr, og jeg håper han kan organisere noe. Vil det i så fall være andre som er interessert i å være med?

Da jeg syklet sist var det med et indisk firma som stilte med sykler, følgebil og mannskap. Jeg har lyst å endre litt på det. Fortsatt vil jeg nok foretrekke leiesykkel fremfor å drasse med sykkel hele veien. Jeg vil derimot ikke ha med en hel gjeng av hjelpere som setter opp telt og lager mat. Da betaler jeg heller noen tiere (ja, det er ofte det det er snakk om) for enkel, innendørs overnatting og mat som kan kjøpes på veien. Det vil selvsagt fortsatt være behov for en følgebil eller to, og nice å ha med guiden på sykkel sammen med gruppen. 

Nøyaktig hvor har jeg ikke helt funnet ut ennå. Manali - Leh var en opplevelse, men for min del er det "been there, done that". Det er andre muligheter i samme området, så det kan være en mulighet. I tillegg ser jeg at Annepurna circuit er tilgjengelig som sykkeltur, og Lhasa - Kathmandu frister. (De siste rutene vil trolig måtte bli med lokale firma i Nepal / Kina heller enn å la min indiske guide fikse.)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Trodde denne tråden hadde endt opp i stillhet, så fikk ikke med meg Gubbens innlegg. Nei. Tja. Si det? Egentlig ikke noe annet enn at ved å organisere selv sammen med noen lokale vil det være mulig å få noe som er helt tilpasset det en gruppe evt ville hatt lyst til å ha.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...