Jump to content

Hbakken

Medlem
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hbakken's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

59

Reputation

 1. haha ja og nå er det bare en sær liten gjeng igjen 🙂 Det som har vært så bra med Trysil er at det hele tiden har vært utvikling på stiene der, og når det endelig ble mer kjøring fra heisen så ble også verdt med heiskort. Er i Trysil 1-2 ganger i året og prøver matche det med Utflukthelga. Men det er jo en tur opp dit med kompiser. I år "skjerpet vi oss" og ble med på fellestur og ble kjent med nye folk også. Var jammen hyggelig det!
 2. Japp, enig. Miljøet er større enn det var i Utflukt og Ts sin "gullalder" og folk har sine kompisgjenger de sykler med. Men har mange fine turer på Utflukt da. Teller 12 stk nå, +1 avlegger - Skeitreffet i 2011.
 3. Ok da er vi enige om noe, men jeg mener forskjellene er så ubetydelig og såpass lite at det er utrolig vi skal diskutere akkurat det så mye. Og i det store perspektivet, sett fra (mitt) naturvernperspektiv så utgjør ikke sykling i seg selv i skogen ett PROBLEM. Men ja, det som andre brukergrupper, har en konsekvens. Vi må faktisk se bruk av stier opp i mot bygging av skiløyper, men store brede traseer og dieselmaskiner opp i mot hverandre, når det naturvernet som tas opp.
 4. Jeg tror også Utflukt døde enda litt mer når FriFlyt kvitta seg med gamle terrengsykkelforumet. Var jo der det startet, hele greia, med Skeikampen. Heldigvis har vi ett teknisk oppdatert forum her nå, men det vil aldri nå samme brukermasse og FriFlyt har mistet en viktig markedskanal tenker jeg.
 5. Sweet sine afterbike I Trysil er vel det viktigste å få med seg når man er der på Utflukt nå 🙂 Den var legendarisk i godværet i fjor!
 6. Jo det jo lenge siden vi hadde denne stemningen på Skei; @sykkeløyvind var med lenge han i Trysil, men nå er nerdequizen av programmet og deltagelsen synker. Var der i år og det var betydelig mindre i år kontra fjor. Kosa meg for all del, men det gjør jeg jo hver gang i Trysil 🙂 dog Utflukt stemningen og den type samling det var er forsvunnet for mange år siden. Noen som tar hvilket år dette var?
 7. Er jo kjempebra det da! Både antall og km. Får jeg 3 turer i uka er jeg superfornøyd. Mer enn det er bonus.
 8. Jegersberg, Bymarka eller Kjerrane. Vet det er lagt ut masse på Trailguide nå, men jeg ville prøvd å fått en guide for et par turer. Er massevis av stier og for å slippe se på kart hele tiden så er det jo effektivt. Og hyggelig 🙂 Bymarka og Jegers er nærme kvadraturen om du bor der så du kan la bilen stå.
 9. Ja, så altså snu dette til analog sykkel vs elsykkel da... Da sier du at "de egentlig ikke er gode argumenter". Kan bare legge den død da 😉 Sykling er ikke fullstendig sporløs ferdsel i skogen det. Ei heller det å gå en tur. Nå har jeg endelig fått lest meg frem til side 18 i tråden akkurat, og ser at det er fiere som ser at slitasje ikke er det mest gyldige argumentet.
 10. Nei det er upresist. Kroppen er fortsatt en begrensning.
×
×
 • Create New...