Jump to content

Soeder

Medlem
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Soeder's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Trådstarter
 • Bidragsyter

Recent Badges

152

Reputation

 1. Noen som har denne og/eller kan si noe om den? Har lest Landeveis og Bikeradar's test. Er på utkikk etter ny sykkel og den tikker av alle boksene. Tiltenkt bruk er pendling, godværsykling på blandet underlag og noe pakksykling. Veldig fristende med både vesker og skjermer som passer ut av boksen. Det store spørsmålet er strl. Har en sykkel i 53/S som jeg trives på nå, men Fara har kortere wheelbase (5cm) og frykter det blir mye tåoverlapp. Spesielt hvis jeg skulle finne på å montere skjermer eller sette på bredere dekk. Ser landevei skriver at den er(var) liten i strl og mistenker at jeg bør opp på 56 her, men da ser den plutselig litt annerledes ut grafisk ihvertfall: Vil kanskje kunne få tilnærmet samme sittestilling med å fjerne spacer, men mindre utstikkende setepinne og setback isåfall. Burde jo dra å prøve, men spørs om jeg finner en i aktuell strl med skjermer på. Kravene ellers er 38mm klarering Skjermfester Sram AXS 2x Gjerne mulighet for montering av brett bak eller bag på gaffel. Fravær av proprietære løsninger for setepinne og stem. Andre sykler jeg burde vurdere? Ellers har jeg sett på Vitus Venon EVO-RS, men jeg tror den blir vanskelig å få tak i. Venon kommer romsligere klarering, men ikke samme mulighetene for bag på gaffel og flaskeholder på down tube. Også har jeg ikke så dårlig tid at det gjør noe da, men når man begynner å se så klør det litt 😅 Vil det bli flere muligheter (andel gravel/endurance med AXS 2x) om jeg drøyer til neste sesong tro🤔?
 2. Nå er det streng tatt 30/46 på den kranken, så det blir isåfall 30/36 ved kasettbytte. En vet vel selv best hvor en skal sykle, hvor tungt en skal pakke og hvor sprek en er, men jeg ville prøvd 36 kassetten. Er jo heldigvis ikke enorme sprang på kassetten, men merker jo forskjellen når man klikker seg fra 34 til 36 i bratta.
 3. Testet ut deler av Fanitullrunden. Rimelig bløtt og gjørmete på passasjen ved Raunehovda. Fikk også testet ut en lokal variant som endte i kasting av sykkel over elv med påfølgende hopp. Garmin hendelsesregistrering fungerte, men fikk heldigvis avverget før pårørende ble ringt. Så bare gress, men jammen fant ikke bakagiret en stein under å velte på. Girøre tok støyten og fikk heldigvis rettet det hjemme 😅 Bør nok ikke sitte så langt inne å ta av seg sko og sokker...
 4. Bestilte Vittoria Corsa N. EXT 34mm i clincher versjon. Mest fordi jeg og felgen min henger igjen i 19 pil og bue, og det blir mye godvær og pendling samt lite røft terreng. Bikeshop sier de får inn strl 16.07 🤞 @Olechr mente de ble fort slitt, men må nok erkjenne at han trolig sykler MYE mer enn meg. Mine G-One Allround fra ~2019 er ikke utslitt, men alderdommen har tatt gummien. Kanskje N. Ext blir en bedre match ved at alderdom og slitasje tar dem samtidig🤞
 5. Jeg er fornøyd med et slik Topeak brett. Tror jeg har dette, med tilhørende MTX bag inkludert foldbare sidevesker. Klikkes rask av for å dra med seg på jobb f. Eks. Aldri hatt noe annet å sammenligne med. Ser dedikerte fester for brett på bilde av sykkelen, og ville gått for en slik løsning når man har det. Fastmontert frontrack virker drøyt for pendling ihvertfall. Ville vurdert styreveske. Selv veldig fornøyd med Vaude trailfront. Er ekstra stropp oppå, så kan ha liggeunderlag over sovepose f. eks.
 6. Er det ikke enklere å synkronisere favoritter mellom Strava og Garmin? Synes det er veldig kjekt selv ihvertfall.
 7. Står litt om endel alternativer her: Tipper Strava fort er best på det du ser etter, men du kan jo sjekke ut Garmin Connect siden du allerede har klokke eller kanskje Komoot. Jeg brukte klokke på styre før jeg kjøpte GPS. Man får vel dedikert feste uten 3d printing?
 8. Kleivstuarunden Funket knall med mine 35mm nå. Stedvis noe løs/grov pukk ved Mattisplassdammen, men jeg fjernet både fatbike, monstercross og bredere graveldekk fra handlelista nå. Setter seg fort..særlig der det kjøres litt bil.
 9. Noen forskjell på hvilken vei man burde sykle Kleivstuarunden nå? Pleid å ta Guribysagveien opp og Kongevegen ned
 10. Utvekslingen på kranken til Treviso med 105 kan også være litt tung for en fersking hvis man skal sykle litt bakker.
 11. Kjekt at det kommer flere produsenter. Kanskje litt mer konkurranse kan presse prisene noe 😅 For min del er størrelsen litt dealbreaker. Foretrekker 28-35mm intervallet for å ha samme backup på racer og gravel. Her finnes det bare i "superdurable" på nesten 100g.
 12. Vil tro at det er grei skuring hvis de er tlc. Spesielt hvis du skal sette de opp slangeløst og kjøre lavt trykk. Skal gå an å finne info på continental's mounting guide, men så langt kom jeg ikke
×
×
 • Create New...