Jump to content

Jørgen S.

Medlem
 • Posts

  373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jørgen S. last won the day on June 10

Jørgen S. had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jørgen S.'s Achievements

Rutinert

Rutinert (9/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

254

Reputation

 1. Tipper det koster mer å la dekksjappa skrape ut guffe enn å bytte dekk.
 2. Mener det anbefales å skifte dekk etter bruk av slik spray uansett, da den ødelegger balansen i dekket totalt.
 3. Typisk at det er den ene tingen man ikke har som ryker 😄
 4. AMP faller under kategorier samlerobjekt, veggpryd, museum.
 5. Slitasje er noe kjent med mange gafler, unngått service er ganske vanlig. Ikke lest noe spesielt om bushingplay. Kun farlig for lommeboka, det drar jo med seg flere ting i dragsuget av dårlig/lite vedlikehold. 38 begynner å bli et par-tre år som serie, så har den 2-3år bak seg uten noe vedlikehold kan den jo være utslitt allerede. Siden vi snakker om stash til 12-18000 veil hadde jeg spandert en storservice, evnt reklamasjon/garanti på bushings via vpg(for han fikk med kvittering på kjøpet håper jeg?)
 6. Helt uaktuell type sykkel for meg per i dag, men Lynskey-navnet gjør at de kiler i ekstremt mange nostalgiske områder i hjernen. Pent!
 7. Stål kan vare lenger... men veier mer. Så bra som alu har blitt hos flere produsenter, typ til 12-delt, så har jeg ikke vurdert stål. Kjørte det på 11-delt 1x for der holdt stål fra sram 4-5x lenger enn std narrowwide fra sram.
 8. Må ha noe tynt på de Ibis navene så palene ikke henger seg opp i fettet hvertfall. I nødfall og over kort tid bruker du en kjedeølje.
 9. Hvis alternativet er å ikke sykle, så er å sykle uten kjede bedre 🙂 Hvis NM skal vinnes bør det jo på med kjede... så kommer an på hva som er formålet.
 10. Den hjelper bare sånn delvis. Slike låser er ikke akkurat vanntette fra alle kanter, dessverre. Ganske shabby IP-verdier på hengerfester 😞
 11. Brabra. Og nettopp. Trysil er fremdeles noe annet enn man sykler hele resten av året. Også festivalopplegget. Mer sti fra heis er spennende, vet det er nye ting der siden jeg var der, sånn generelt siden sist jeg var der.
 12. Men det betyr for meg ikke at arrangementet er dårlig, ei heller Trysil. Men etter 3-4 år der runda vi liksom mye...Bittermarka, Eltdalsfjella, tre-fire guidaturer på "hemmelige" stier, de "vanlige" stiene på kartet, gullia... Personlig er jeg ikke der for demo eller standup, men for sykling og catchup med kompiser. Samtidig skjønner jeg at et slikt arrangement skal treffe "folk", ikke oss stinisser på 45++ ... så. Tons of rock er jo ikke dårlig selv om jeg ikke er der. Jaja. Folk klaga voldsomt på når FriFlyt tok over på Skeikampen også, spesielt på forumet... ikke minst når det ble flytta til Kongsberg, men det var jo den gangen alle som sykla sti var på forumet 😄
 13. Sssssh, ikke bra om det blir for mye folk 😄 Og stiene der er jo definitivt ikke for "folk" ...
×
×
 • Create New...