Jump to content

DeepFu

Medlem
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DeepFu's Achievements

Bidragsyter

Bidragsyter (5/14)

 • Bidragsyter
 • Konstruktiv
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert
 • Første Innlegg

Recent Badges

59

Reputation

 1. Etter å ha brukt kinesiotapen til Biltema i flere år, mange ganger i flere dager i strekk og også med dusj eller vært våt på beina har jeg aldri opplevd at den har løsnet. Har også prøvd fancy (og dyr) tape fra Löplabbet, uten at den var noe bedre.
 2. Mitt go-to gnagsårplaster er kinesiotapen fra Biltema. Billig, sitter godt, og veldig formbar.
 3. Abonnerer på Google One. 100gb skylagring. Trenger ikke løfte en finger, og alt er tilgjengelig på hvilken som helst enhet jeg logger på. Finnes sikkert "bedre" alternativer, men det funker helt fint for oss.
 4. Har en whirlpool fra IKEA. Den går til 300. I alle fall på noen programmer. Synes forøvrig damp funker veldig bra til brød.
 5. Har hatt IDLock i mange år, og vært godt fornøyd med det. Men når den begynte å tulle, og plutselig konket helt ut, måtte vi ha ny lås NÅ, og endte vi opp med en Nimly touch. Lett å montere, fingeravtrykklesing fungerer helt greit, og ser helt ok ut. IDLock'n var koblet til Google Home via Telldus, Nimly-låsen må visst ha en gateway, og det har jeg ikke giddet å styre med enda.
 6. Ikke sikkert det skal så mye til for å få den i gang igjen. Kommer jo veldig an på hvordan den er lagret. Pleier å kikke litt på Vice Grip Garage og The bearded mechanic på YT. Nærmest som ASMR for meg. Uansett.. Det er utrolig hva de karene får liv i med relativt enkle verktøy, et oljeskift og litt 2takts bensin. Og en sykkel som starter og går er uansett mer verdt enn ett rep.objekt.
 7. Og jeg går ikke til hvilken som helst bakgårdsnisse heller. De som tatoverer meg, og som jeg stoler på, er Max som har Underdawg studio i Tromsø, og Peter som driver Vida Loca i Arguineguín. Begge to er voksne folk som har vært i bransjen lenge, og vet hva de holder på med.
 8. Hvor mye en tatovering "flyter ut" kan sikkert variere, men de eldste jeg har er rundt 20 år, og synes fortsatt de er skarpe og fine i streken. Og uansett, er de blitt litt tåkete når jeg pusher 80, så tror jeg at jeg fint lever med det.
 9. Ny GranCa-tur og ny tattis. Denne gangen ble det Reodor Felgen.
 10. Det var noe liknende jeg endte opp med i "Hjelp, jeg får ikke av dekkene 😳" Klemte dekket fast i skrustikke så nært felgen jeg kom, og når det endelig begynte å slippe, så var det rå tommelstyrke (ja, særlig..) som gjaldt. Ble ikke klok på hvorfor det satt så inn gampen heller.
 11. Etter å ha passert 50 med god margin, og redselen for å tryne har økt er det helt greit med hardtail, grusveier og flytsti. Vi sykler for kosen og trimmen sin del, og oppoverturen er like viktig som turen ned igjen. Derfor var så lett sykkel som vi syntes vi hadde råd til også en faktor. Har kjøpt et sykkelstativ for å sette på bakluka, og slenger syklene på leiebilen, så vi slipper så sinnsykt lange transportetapper mesteparten av tiden.
 12. Får vel vise fram sykkelen til fruen også. Ny overligger fra FreeMotion. BH 2022 Ultimate RC 7.0 XT i str M. Vi hadde shakedown i dag fra Puerto Rico til Cortadores. Da møtte vi faktisk DC Rainmaker i fullt firsprang ned fra Norskeplassen. Stod akkurat da med en umbraco i hånda for å sjekke at pedalene satt skikkelig, og han stoppet og spurte om vi trengte hjelp. Kan jo bli helt starstruck av mindre. 😉 Edit. Dorkdiscen skal av, og pedalene skal byttes, men det er faktisk kul i hampen å finne ok flatties her. FreeMotion hadde kun crankbrothers til 110€, og det utgår. Får se om vi kanskje tar en tur til Decathlon hvis vi gidder.
 13. Etter å ha syklet landeveissykkel på Gran Canaria i en årrekke, var det på tide å begynne å utforske stier og grusveier. Så gikk til innkjøp av en RockRider 740 (Decathlon husmerke) i karbon som blir stående her nede. Bare rukket en tur så langt, men veldig fornøyd. Må innrømme at jeg synes den fargen og skinwall dekk var en snasen kombinasjon. Nx/gx gruppe og 11,7kg i L.
 14. Traff for noen år siden en kar på noenog80 på landeveissykkel midt oppi bakken til Soria på Gran Canaria. Han var på sykkelferie sammen med noen yngre kamerater, de var i 60-70 årene fortalte han. Og ja, ferie.. Han jobba fortsatt som gravemaskinfører,og man kunne høre på han at det var noe han virkelig elsket å gjøre. Så poenget er vel at den generelle innstillingen til livet og gleden man har av aktivitet betyr mye. Har forøvrig selv en plan om å daue 104 år gammel, i kjelleren på Cita pakkfull av amfetamin og viagra klokka halv 4 på natta. 😂
×
×
 • Create New...