Jump to content

Søgnerider

Medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Søgnerider's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

11

Reputation

 1. Det var en feil på de tidlige modellene av 3 og Y. Etter hver softwareoppdatering, bør man justere lysene på disse.....
 2. De tåler 3-4 timer i -15 grader. Etterhvert blir det slush. På lengre turer legger jeg et par flasker i sykkelvesken, med litt ekstra tøy rundt, da holder de lengre. Isolert Podium sitter like godt fast i flaskestativ som de vanlige Podiumflaskene.
 3. Denne har fungert bra for meg https://online-audio-converter.com/
 4. På Pedalen i Kristiansand holder Rob Gray til, det bør være en kjent mann, han har kurset de fleste Fox mekanikere i Norge. Mulig han kan hjelpe?
 5. Jeg har syklet både Ultrabirken og Offroad Valdres. Hadde blitt mer skuffet om Offroad Valdres hadde gitt seg. Makan til godstemning i løype, matstasjoner og i mål skal man lete lenge etter. Minner om de første årene med UB. OR kan anbefales på det varmeste!
 6. Devin spilte inn Sex & Religion som 19 åring mener jeg sammen med Steve Vai, kan anbefales varmt. Han hadde en fantastisk stemme allerede da!
 7. Det var 2 mat/drikkestasjoner før Gomobu i fjor mener jeg. Masse god mat å få, hyggelige smil overalt. Etter Gomobu husker jeg en stasjon, den var med sperrefrist kl 18, da fikk vi Cola, det smakte, før den lange grusbakken tok til.
 8. Komfortabel pendelsykkel på slitne sykkelstier, og omveier på grus?
 9. Jeg har en GarminEdge 1030, den klarte det fint med kart hele veien. Tidligere har jeg krysset England, da hadde jeg en powerbank koblet til. Det gikk også fint.
 10. De har ymtet frempå om at stiene i år skal være ganske like de i fjor, det kommer snart en foreløpig løype på nettsidene.
 11. Det er en god arvtaker til UB. Har syklet to ganger Halveis. Å navigere på GPS går bra stort sett, har rundet 50, så det kunne vært en fordel med lesebriller på tur.. Stiene har mer flyt en UB, maten er strålende, både underveis og i mål. Leier hytte på Gomobu (start), så det er bare å trille 50 meter fra hytteveggen. Tar med både kone og bikkje, så jeg har transport opp igjen på kvelden. Absolutt ett ritt å satse på!
 12. Det ser ut som om det er 123 påmeldte så langt. Dette er et ritt jeg gleder meg til hvert år! Dersom du har syklet Ultrabirken tidligere tror jeg du garantert vil elske OV! Rittet minner om stemningen i UB fra 2011-2014, man føler seg velkommen på ritt. Supert om flere kan delta, det er synd om også dette rittet bukker under.
×
×
 • Create New...