Jump to content

runermm

Støttespiller
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

runermm's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert
 • Bidragsyter

Recent Badges

176

Reputation

 1. Dette er jo en usannsynlig fin tråd og det er mye som kan kommenteres. Starter med avslutningen ned til Otta: Superduper sti særlig hvis du liker det ordentlig bratt. Til tider småteknisk, men det er bare noen korte partier. Jeg er litt usikker på om det er gode stier over fjellet fra Heidal, men mest sannsynlig gode nok. Når du først er framme på Otta så ville det være en skam å ikke teste ut de andre godbitene til franskmannen der oppe. Ta bussen til Mysusæter og hopp av ved Raphamn og da er det bare å bombe ned igjen til sentrum. Ta kontakt for spor. Fjellpartiet mellom Lemonsjøen og Vågå er sinnsykt flott, men du må inkludere nedkjøringen til bygda på ruta også. Tungt opp igjen, men jeg har gjort det. Nydelig runde! Stiene rundt Beito(stølen) er noe oppskrytt etter min mening, men nedkjøringen fra Slettfjell og helt ned til Ryfoss er prima saker! Fantastisk utsikt inkluderes. For øvrig har du satt sammen masse godbiter på en veldig fin måte 👍
 2. Hushovds første måned i UX har vært et mare-ritt. Det er jo første kriterium i ansettelser. Man trenger folk med flaks, derfor kastes halve søkerbunken ulest. Noe sier meg at Reitan ikke har fulgt prosedyren denne gangen. Ellers er alt som før. Visma fortsetter sin totale dominans og vinner spurten i begge de to første gruppene. Stikkende og vond gulfarge på draktene deres i år, men det er vel bare å venne seg til det. Lyspunkter? Tja, nærmer seg start for landevei i Follo og TBJ rekker vel å komme tilbake før Ardenner-klassikerne?
 3. Ja, han forstod vel også at Visma var komfortable med at de ble kjørt inn, og da kunne han endt langt bak, så da var det bare å tråkke på. Ikke lett å vinne sykkelritt!
 4. Tratnik (34!) tar Omloop. 2024 tegner til å ligne 23. Visma dominerer med andre ryttere enn forventet. Quickstep er helt på hæla, LouLou kræsjer, mens UX gjør en hederlig innsats uten egentlig å markere seg når resultatlistene er klare. Pollit gjorde var ikke særlig taktisk smart mot slutten, men gode, gamle Tratnik var nok uansett den klart sterkeste. Sympatisk type, hyggelig å se at en gammel ringrev fremdeles kan ta store seire - og hvilken ny opptur dette er for kollektivet Visma.
 5. Spennende, særlig når de endelig går over til mineralolje 👍 Pakka til Sram begynner å bli veldig konkurransedyktig.
 6. Du må taste kode ved ujevne mellomrom, ja, men ikke nødvendigvis hver gang. Du setter koden selv, så man kan gjøre det enkelt for seg selv. En bedre løsning hadde vært en ganske lav beløpsgrense per dag, f. eks 1.000,- som kunne belastes uten kode.
 7. I Oslo-regionen er Gira sykkel i Asker et sikkert valg. I Oslo sentrum har jeg til gode å finne noen jeg egentlig stoler på, men det finnes kanskje. https://girasykkel.no
 8. 3.600,- eller 4,2 % endrer nok kjøpsviljen og -evnen i beskjeden grad for en sykkel til over 80K 🙂
 9. Gnistrende føre ved Heggelivann i dag.
 10. Jeg er ingen utskremt apologet for DNB, men påpeker det faktum at de lever under de samme vilkårene som alle andre kommersielle aktører. De forsøker å bruke sin markedsmakt i fighten med Apple. De ofrer kundene i den kampen, men jeg klarer ikke å se at det er illegitimt. Om det er klokt er en annen sak. Ad DNB og Apples betydning for våre hverdagsliv: Som bankkunde kan du velge mellom over hundre forskjellige aktører. Liker du ikke DNB kan du finne andre alternativer uten vesentlige endringer i hverdagen. Å gå ut av Apples sitt univers er åpenbart mulig, men kostnadene både i form av kroner, vaner og grensesnitt mot verden er så betydelig at de fleste vegrer seg for å bytte. Hvis du vil fordype deg i dette emnet anbefales 7 Powers av Hamilton Helmer. https://www.acquired.fm/episodes/7-powers-with-hamilton-helmer
 11. Høres lusannsynlig ut. Det snødde mye i går kveld. Regn i dag. Frost i natt. Da blir det enten skareforhold eller gjennomslagsføre. Lørdagen er forbeholdt entusiaster. Jeg sikter på å bruke sola med ski under beina.
 12. Vet ikke hva DNB/Vipps tenker om Android, men kan være at de tenker at det ikke er verdt innsatsen?
 13. Apple har ikke en mindre «forbrukervennlig» PR-strategi enn DNB. Og veldig få mener at banken skal drives etter noe annet forretningsmessige retningslinjer. For øvrig har Apple en veldig mye større innvirkning på folks hverdag enn det DNB har - og ditto samfunnsansvar? Å stille andre krav til DNB enn Apple virker ulogisk, men begge bør reguleres (strammere).
 14. Nei, nei, nei. https://m.feltet.dk/nyheder/nordmand_med_vanvittig_broeler_fransk_stortalent_vinder_paa_stregen/
 15. DNB og Apple stiller vel i samme klasse her. Ingen av aktørene tar valg til forbrukernes fordel hvis det forringer konkurranse-evnen og/eller profittmulighetene.
×
×
 • Create New...