Jump to content

Erfaringer med fotobøker?


Recommended Posts

Jeg har fått i oppdrag å sette sammen en bok. Mye tekst, litt bilder. Har sett litt på Cewe, men editoren er knotete til akkurat dette formålet. Lurer derfor på å sette sammen sidene i InDesign og eksportere til bilder som bare kan plasseres ut i Cewe-editoren etterpå.

Vil det funke? Noen som har erfaringer med tilsvarende prosjekt? Teksttung fotobok? Er det andre muligheter jeg ikke har tenkt på? (et lokalt trykkeri priset seg saftig ut, for å si det sånn)

Link to comment
Share on other sites

Sjekket pris på digitaltrykk type allkopi eller copycat? Når jeg var ung og jobbet med trykk var digitaltrykk det billigste. Kommer vel litt an på hvor fancy innbinding du vil ha også.


De fotobøkene vi har er ihvertfall dyttet ut på printer, antar de har noen med opplegg for innbinding og liming, antar dette finnes hos noen større trykkerier. Bor i Stavanger og her er Kai Hanssen størst på det meste og konkurrerte med allkopi på pris sist jeg skulle lage til noen plakater. 

 

Tenker at kvalitet og fleksibilitet gjenspeiles i prisen, særlig med tanke på brukervennligheten til crew og dess like.

Link to comment
Share on other sites

Støtter siste taler om blurb. Har heller ikke brukt det de siste årene, men husker jeg ble frustrert da jeg av tidshensyn måtte prøve Cewe noen år etterpå, og at Cewe's brukervennlighet og opplevd kvalitet ikke var i nærheten av blurb. Men det er med forberhold om at mye kan ha endret seg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...