Jump to content

Hvilke IT-sertifiseringer gjelder nå?


Recommended Posts

Jeg prøver å få en fot inn i IT-bedrifter, og planlegger å ta noen treffende sertifiseringer. Jeg har fra langt tilbake ca. 2,5 år med IT og en haug med matematikk, men har ikke arbeidet direkte med IT i IT-bedrift. Det viktige er å få en fot innenfor. Jeg takler alt av arbeidsmiljø og stress og mas, så det er ikke noe problem. Jeg tenker kanskje cloud, aws eller azure. Men er veldig åpen. (Prisen er ikke viktig). Føler ikke for å gå tilbake til universitetet (der jeg var alt for lenge i sin tid), men tenker mer en treffende sertifiseringer, både for sertifiseringen i seg selv, men også å ha noe dagsaktuelt å vise til. Jeg har plenty av prortfoliokode, så det er ikke der skoen trykker. Tenker backend ikke har forandret seg så mye, men frontend har tatt helt av. Kanskje jeg burde tatt noe der. Hva mener folket?

Edited by Ace
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Tenker høyt.
Hva med prosjektledelelse spesifikt rettet mot IT?
Det virker som om det er et stort behov for profesjonell ledelse i statlige foretak. Innføring av nye system i helseforetak er jo bare én av en lang rekke av innføringer som enten har gått skeis, tatt alt for lang tid og har gått på store kostnadssmeller. Staten leier inn konsultenter fra kjente selskaper for å dekke sitt behov. Statens ufordring er da at kunnskapen og erfaringen ligger hos konsultentene og ikke hos dem, og med det forståelsen av mulige konsekvenser.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville først forsøkt å bestemme meg for om du ville jobbe som utvikler/teknisk arkitekt, eller med noe innen prosjektledelse, produktledelse, prosessledelse eller lignende. Når du har bestemt deg for det er det enklere å finne ut hvor hullene i kompetansen er (eller: hvor potensielle arbeidsgivere antar de er), og velge kurs deretter. Jeg ville tatt kontakt med noen relevante kandidater, bedt om en uformell samtale, og tatt med en nyvasket CV. 

Link to comment
Share on other sites

IT prosjektledere er det i hvertfall ikke problem å få jobb som på sentrale østland. Det har nok mye å si hvor du er i verden og hva slags preferanser du har, men det er lassevis med jobber der ute (ihvertfall får jeg beskjed om dette over middagsbordet hver dag, fra frustrert bedre halvdel.)

Styreleder NOTS Bærum | Skribent Stibyggerhåndboka | Oppmann og medlem i Anleggsgruppa i BOC "I don't have a bucket list but my bikeit list is a mile long"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...