Jump to content

Magura MT8 stempel tregt


Recommended Posts

Det ene stemplet på min Magura MT8 brems går tregt. MT8 er to-stemplet.  
jeg har rengjort rundt stemplene og smurt rundet det trege stempler med brenselolje. Deretter har jeg holdt igjen det gode stemplet og presset ut det dårlige. Har gjentatt dette 10-15 ganger og det ble bedre men det er fortsatt en del forskjell. Skal jeg bare gjenta denne prosedyren inn i evigheten eller er det noe annet jeg kan gjøre? 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jeg har prøvd å få halvgamle Magurabremser (MT5) til å bli bedre på akkurat dette med å presse ut stempler, rengjøre med Q-tips og ulltråd, smøre, presse inn og ut noen ganger, og gjenta og gjenta. Det ble ikke bra. Kanskje blir pakningene slitt? Jeg er i alle fall lei og prøver meg på Dominion i stedet.

Link to comment
Share on other sites

Dette kan se ut til å være akilleshælen til Magura. Før eller senere, og ofte for tidlig, begynner stemplene å henge og det ser ut til å være umulig å fikse. De går da far å være fantastiske bremser til bare ok bremser - for meg. Dette er grunnen til at jeg også vurderer Dominion neste gang jeg føler meg rik. Eller neo annet som er laget for å kunne serves. Selv om magura kaliper er ganske billig så byr det meg mot at de ikke kan repareres. 

Link to comment
Share on other sites

Har tørket brems med fille før bytte av klosser, brukt bremserens til bil for å rense. Har så smurt med silikonspray eller WD olje med silikon. Har virket bra for meg siden 2017.

Kjørt hele året med MT5 på el-fat og kaliptere har vært bra, men bremse håndtak var dårlig. Kjøpte nytt håndtak av en bedre modell på den ene siden.

 

Mulig du må bytte hele bremsen hvis den ikke har løsna nå.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...