Jump to content

Stefan77

Medlem
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefan77's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • Trådstarter
 • Dedikert

Recent Badges

116

Reputation

 1. Shit der er en som legger opp med øyeblikkelig virkning. Hadde den der vært i riktig størrelse for meg så hadde jeg sannsynligvis satt meg i bilen nordover og tømt strak-kontoen.
 2. Etter skade ser ikke kroppen min seg i stand til å konkurransesykle i 7-8-9 timer og jeg må dermed kaste inn håndkleet. selger billetten for 750. Omreg koster 295, som du må bekoste i tillegg. Medfølger ingen lisens. Erfaringsmessig er det ukomplisert å flytte startplass over til vanlig-Birken om du heller vil sykle den.
 3. Mine erfaringer med taxi der er blandet. Var i Malaga for 5 år siden og opplevde at taxier ikke ville ta turer fra sentrum og dit vi bodde. endte opp med å bestille uber executive elns og kom oss endelig hjem. Fra flyplass tok vi bare en som sto og praiet kunder. Tilbake flyplass hadde vi forhåndsavtalt med samme fyren. Vil tro det skal kunne ordne seg men sjekk hvilke taxiapper som gjelder der og installer på forhånd.
 4. Enig. Dette gjelder også i 50 og 40 årsklassene. Store deler av røkla (nederste 2/3) har falt fra, og vi som er aktuelle fra røkla synes ikke det er så morsomt å havne nederst på resultatlista. Jeg hadde bestemt meg for å trosse trenden og melde meg på tidlig og stille i både Terrengsykkelrittet og Ultrabirken i år uavhengig av egen form og annen påmelding for å være med å fylle på startlistene tidlig og resultatlistene fra bunnen av, men følgene av et klønete tryn gjorde at det ble dns på terrengsykkelrittet og sannsynligvis Ultrabirken også. Penger i dass for min del, men om ikke annet så har det gitt meg en viss motivasjon for å holde meg i gang.
 5. Som runerm sier så fungerer stort sett alle droppere som du ønsker. Sikker på at det ikke er noe galt med justeringene på din? Uansett så finnes det noen gode pinner som ikke koster så altfor mye. Jeg har PNW loam som er prisgunstig og fungerer veldig bra. Jeg har også brukt en BrandX som er billigste mulighet og også den fungerte ok, men den er ikke lett. Bikeyoke og Oneup er vel kongene på haugen mtp funksjon og mulighet til å ta service og fikse. Rock shox reverb er stort sett kun anbefalt i AXS versjon, og Fox Transfer fungerer veldig bra men må sendes inn for service, som koster veldig mye.
 6. Det var også en lang tråd på gamleforumet https://www.terrengsykkelforumet.no/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2712271#Post2712271
 7. Fokuset for veldig mange er konkurranseaspektet, men det er kansje i overkant mye fokus på dem/de som vinner. Om det skrives i en lokalavis, terrengsykkel, lokalradio etc så er det alltid bare snakk om hvem som vant. Det nevnes sjelden noe fra røkla, de som akkurat har presset sine egne grenser mer enn de noen ganger har gjort før. De som har kosa seg på tur. Vi hører aldri noe om Kari på 56 som akkurat har sykla sin lengste tur. Fredrik på 32 som punkterte og måtte gå 7 km til nærmeste hjelpestasjon. Johan som sykler med protese fra kneet og ned. Jeg tror vi trenger flere av disse folka som er på tur i rittene, og da trenger det også å bli litt oppmerksomhet omkring denne delen av det. Birken, som fortsatt er lokomotivet i ritt-norge burde få til noe mer medieomtale og SoMe på tur- og folkefestaspektet. Birken sin Youtybekanal er vel mildt sagt mangelfull. Lag en liten youtube-føljetong på noen deltagere. Be de sende inn noen korte statusrapporter tidligere på sommeren. Følg et par deltagere fra start, og på noen punkter i løypa. Få med folkefesten(e) over fjellet. Prat med noen av de som griller på fjellet. Vis de når de kommer i mål. Dette kan komme som føljetong på Youtube. Lag korte snutter som havner i folk sine reels. Man må få det til å se morsomt og gjennomførbart ut, samtidig som man signaliserer at det faktisk er en prestasjon å fullføre. Mestringsfølelse er noe av det beste man kan oppleve. I tillegg til dette så må man såklart oppleve at man får verdi for pengene. Et ritt med transport og overnatting koster fort minst 3000 kr i rene penger i tillegg til "familiekostnaden" på forbrukt tid. Det er ikke rom for altfor mange sånne man får til.
 8. Flott prosjekt. Da jeg skulle sykle til Oslo nordfra for et par år siden så ønsket jeg meg streetview på nordmarkaveiene. Kan jeg forslå å få inn de mest brukte inngangene fra nord også? Fra Mylla(?) og Jevnaker.
 9. Hvor mye er 2+2? Jan Olav: Ca 4
 10. Jeg sysler med tanker om å mekke en grus-sykkel av restedeler. Sant å si er det kun et hjulsett jeg har å starte med, men kan man koke suppe på en spiker kan man vel bygge sykkel av to hjul. Felgen er en ca 10 år gammel hookless karbonfelg (light bicycle) med 24 mm indre bredde. Opprinnelig brukt til sti/xc men har nå erstattet det med noe bredere. Det har fungert supert til alt jeg har brukt det til hittil men jeg har fått med meg at hookless er "skummelt" med høyere dekktrykk. Disse har vel aldri sett noe mer enn 25 PSI, så Er det trygt å bruke dette med 40-45 mm grus-dekk? HElst slangeløst
 11. @perbl kaffeflekk på . tasten 🙂 Jeg har for øvrig også en Ti89 fra 1999 liggende. Den har ikke blitt mye brukt etter skolegangen. Bruker stort sett excel eller Windows innebygde kalkis.
 12. Stefan77

  Pappeske sykkel

  Har også, Trondheim
 13. Supert at du gir "review" på et slikt lovende men kostbart produkt.
 14. På mine nåværende og forrige fulldempere (Rocky Mountain og Yeti) så undersøkte jeg muligheten for å kjøpe separate lager. Jeg fant at lagerkit'ene som importør solgte var relativt likt priset som å skaffe lagrene enkeltvis fra andre kilder. Det var da (trolig) relativt likt mtp kvalitet.
 15. Flott funn! Denne er vel verdt merprisen fra Orbea'en. Geo kunne vært litt mer moderne men skal fungere veldig greit til de oppgitte bruksområdene.
×
×
 • Create New...