Jump to content

Juffe

Støttespiller
 • Posts

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Juffe last won the day on July 12

Juffe had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juffe's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

153

Reputation

 1. Hvordan er Rapha i størrelsen? Jeg er 175 og har et midjemål på 90. Iflg nettsiden, så lander jeg på en L. Er det dermed lurt å gå ned en størrelse på bukse? Det står ikke noe om hvilke lengder den er designet for. Mvh Brynjulf Spalder
 2. Jeg har hatt en markant dropp i treningsmengde de to siste årene på grunn av at jeg er blitt diagonisert med MS. Selv om jeg oppfordres til å trene men MS og aller helst i terrenget og aller helst til utmattelse, så er jo ritt en ypperlig treningsform, så er formen blitt såpass redusert at jeg kvier meg for å sykle ritt. Jeg har merket det på de CX rittene jeg har deltatt på i fjor der jeg har endt opp sist eller nest sist på resultatlistene. Medisinene jeg tar har heller ikke hjulpet ettersom en av bivirkningene er tregere muskulatur. Så kanskje opprette et nytt alternativ? PS: Nå vil jeg prøve å ta en periode uten medisinene som gjør muskulaturen tregere og legen sier at det er OK. Montro jeg kan få tilbake punchen og treningsgleden igjen.
 3. Jeg vil anta at det er vanskelig for arrangøren å flytte rittet en uke med tanke på alle de frivillige.
 4. Jeg vurderer å stille på dette rittet i år, men klarer ikke bestemme meg for gravel- eller terrengsykkel. Er det noen her som har syklet rittet og kan si noe om hva de ville valgt?
 5. Jeg håper i hvert fall ikke det, for jeg har Maxxis Recon Race 2.40 foran og bak nå, og vil helst slippe å bale med dekkskift. Har evt kun mulighet til å sette på Beaver 2.00…
 6. Jeg har ikke brydd meg med å engang smake på sjokolade kronesis, så jordbær er tydeligvis den jeg liker best. Men sjokoladeproppen i bunn av kjeksen er god da. Spesielt om den har litt jordbær inni.
 7. Jeg ønsker å korte ned gaffelen for å få litt brattere styrevinkel. Jeg har en Fox 34/120 i dag og tenkte å bygge den ned fra 120mm til 100mm vandring. Har jeg forstått det rett at gaffelen blir forkortet med 20mm?
 8. Dersom det er noen som mangler hotelrom i Sogndal, så har vi muligens et dobbeltrom ledig. En startplass også.
 9. Jeg fikk først også kun frosset i 8 uker, men nå fikk jeg mulighet til å kansellere kontoen som før. Nå er jeg bare usikker på om jeg beholder all historikk dersom jeg starten igjen til vinteren.
 10. Jeg selger denne. Ta kontakt dersom du har spørsmål. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=344566782
 11. Jeg vil nesten si at det nå skjer på åpen scene.
 12. Test i dag tatt etter flere dager med streptokokkbetennelse i halsen og på penicillinkur: 290w og 3.92w/kg. Det ante meg at "la meg gjette" FTP var noe lav.
 13. Hæ?! Kommer det en 60-års krise også? Da har jeg vel i det minste 8 gode år igjen.
 14. prøv med hummusdip, enda snaddere
×
×
 • Create New...