Jump to content

Furu

Støttespiller
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Furu last won the day on April 13

Furu had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Furu's Achievements

Alliert

Alliert (7/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Imponerende Innhold Rare
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

129

Reputation

 1. Ble litt overrasket selv på fargematchen, ja. Men så ikke Donald referansen 😂 Altså, de er ikke like…bare toner mot hverandre. Er nok mer oransje enn jeg egentlig jeg har trodd. Det var min tiårige datter som helt tydelig sa at det ikke er lov å si ‘hudfarge’. Jeg er enig, derfor fulgte en slags forklaring. Donald!? hmf….
 2. Var også litt i tvil, da jeg best liker farger i retning ‘jordfarger’ uten at de kun er brunt og oliven. Har nå hentet to trøyer i én Dusted Blue og én Dusted Orange. De innfridde godt for meg. De er absolutt ikke skrikende og spreke, men godt nedtonet. Den orange toner mot min egen sommerbrune hvit manns hudfarge (er det lov å si…?).
 3. Kan det være snake-oil? Har kjørt standardguffa fra MucOff med 60-80 psi på min gravel/landevei i flere år nå. Har sett rester av guffe på ramma, så alt tyder på at den har gjort jobben.
 4. Prøv å ta på kontaktlinsene….😫 Selv etter grundig vask av hendene anbefaler jeg det absolutt ikke 🌶️
 5. Nå fikk jeg endelig bestilt Rapha trøyer. Det er 35% på Classic akkurat nå. Kjøpte også en orange brevet trøye - også på tilbud.
 6. Hvorfor behøver du å rense med kokende vann før revoksing? Silca sier du bare kan tørke av kjedet og slenge det rett i voksen. 🧐
 7. Jeg ville aldri finne på å sammenligne gode verktøy med alternative kostnader. Pengene til gode verktøy er ikke budsjetterbare og vil derfor heller ikke komme til syne i noen form for regnskap. Hvilke lover og tillært kunnskap dette følger eller taler i mot er heller ikke diskuterbart. Ferdig snakka 😉
 8. Hva hvis du vrir styret, så du får front-sweep i stedet for back-sweep? Høres nesten ut som en spøk…men hvorfor ikke prøve….
 9. Hvis det var mer slitt enn 0,75% er det en fare for at du også bør bytte kassett. I værste fall også kjederingene foran. De slites sammen med kjedet og det kan by på problemer med nytt kjede. På ti-giret system har jeg praktisert å bytte i det slitasjen passerer 0,5%. Da har kassettene holdt veldig lenge for meg. Kjederinger foran har jeg aldri byttet på grunn av slitasje. Det er blitt ny sykkel før det har vært aktuelt.
 10. Peak Design har kanskje noe for deg Hva med denne? https://eu.peakdesign.com/products/everyday-totepack?variant=29741599883308
 11. Jeg ble enig med meg selv. Da landet jeg på Silca sin maskin, sammen med Silca sin voks+++ Ikke masse erfaring så langt, men har tatt ett nytt og ett brukt kjede nå. Karakter: Tipp topp!
 12. Han her har vel testet det meste. https://zerofrictioncycling.com.au
 13. Haha….det var den jeg ikke fikk med meg, husker jeg nå! Snudde 100 meter før 😜
×
×
 • Create New...