Jump to content

Racerføre i Osloområdet?


Viceroy

Recommended Posts

Hei! Er det noen som har våget seg ut på racer i Osloområdet i det siste? Værmeldingen ser lovende ut fremover, men hvordan er det på veiene, er det mye grus og salt f.eks? Tenker hovedsakelig på de "vanlige" turene som kan gjøres på en time eller to etter jobb.

Link to comment
Share on other sites

Mye av saltet er nok skylt vekk siste dagene, men det er fortsatt kaldt på nettene så de har nok saltet igjen en del steder.

Samme med grus, skylt vekk for det meste, men også akkumulert seg mye andre steder. Mer tro på Mosseveien enn Tryvann.

Link to comment
Share on other sites

Syklet Svartskog-runden forrige fredag, det var helt topp. Noe vått pga. smeltevann, men var ikke nevneverdig mye grus eller salt. Blir nok en lengre tur i retning Follo nå på fredag, når det er meldt sol. 

IMG_1182.JPG

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Her i Maridalen er det fine landeveisforhold. Jeg så blant annet en slik syklist i går. Husk at det blir frost om morningene fremover så det er fare for "svart" is. Og det er også småsurt om dagen.

Link to comment
Share on other sites

På pendlerstrekket Bærum-Oslo var overraskende mange strekninger blitt kostet og feiet siden i går.

Noen huller med masse grus fortsatt, men fristet å ta en tur uten piggdekk. Før jeg så det var meldt frost igjen i natt... 😞

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg var inn Sørkedalen i går og opp til Voksen Skog på "glatte" og tynne dekk. Helt greit, ingen grus eller andre uhumskheter, men fortsatt noe vann i veibanen flere steder. Som andre skriver, husk at det blir frost på natten fremover så det er nok tryggest å vente til ettermiddagen med en tur.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var skeptisk i går ettermiddag, var ganske vått opp vollsveien i skyggen, men etter å ha sett det i morrest skifter jeg nok til sommerdekk i ettermiddag. I morrest kom jeg meg på jobb uten å bli våt på dekka.

Link to comment
Share on other sites

Virker veldig tørt og fint nå, men pass på steder det er en del skygge. Vært kaldt på natten, så er fare for en del is der det er smeltevann og fortsatt kaldt.

Ellers er det såpass hardt i en del skiløyper at jeg sikkert kunne syklet i skisporet med grusdekk uten å lage merker...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...