Jump to content

Ivar Elverum

Støttespiller
 • Posts

  563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ivar Elverum last won the day on February 19

Ivar Elverum had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivar Elverum's Achievements

Dyktig

Dyktig (10/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Innleggsmaskin Rare
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv

Recent Badges

447

Reputation

 1. Føler du for det går du i kirken/der selve seremonien er. Du trenger ikke delta i minnestunden osv. I lignende begravelser sitter jeg gjerne helt bakerst eller i andre etasje om så er. Evt står i gangen om det er fullt. Du kan gå før kista er båret ut. For noen kan det være fint å se at du er der, resten registrerer deg ikke. Bedre å gå enn ikke, om du er i tvil! edit: har hendt at nærme pårørende har insistert på at jeg deltar på evt minnestund. Vel, da gjør jeg det. Det kan bety mye for den personen!
 2. Et par dagers snasent trøndelagsvær må nytes, så på lørdag var det tid for å realisere tvangstanken "kommer jeg ned dit med sykkel, tro", helt øverst på høyre side av e14 før gaupa virkelig tar over terrenget. Utrolig fint å sykle denne sia altså, kun 12km asfalt før grusen starter. Et lite parti mellom kilnes og florhylla er grusveiløst, men enkel skogsvei er på gang! Man må opp og over før ned, 19-20% på det verste, men jevnt 16. Opp uten fotisett! Så, da har man vært der også! edit: ned til elva og kraftstasjonen var det 26% og noe løst, bestilte senkepinne imitt stille sinn, angra litt, men kom ned. Ble push opp, selvsagt!
 3. Sendte svigerrinne mld da hun er i kroatia. Ba typen hennes sjekke et par butikker. Ikke hørt noe enda dog.
 4. Ja, det eneste er at bajonettsag bortimot er mer slitsomt enn manuell saging. Shaken and stirred på samme tid. 😛
 5. Kjenner det napper et par steder på denne… har en motorsag derfra, genial! Denne går jo derimot i evocsekken. ser fiskarssaksa er med lengre opp, den nyttes her også. Litt lang i de fleste sekker blir, dunker litt i hjelm, men blir bedre om den står med kniver ned ja. 😀 edit: litt dyr. 2500,- uten batt
 6. Hadde en drøm om tre gafler sveisa sammen for mer chopper på apachen da jeg var yngre. dette er evolusjon!
 7. Alltid kjørt 780. Så ble det lånestyre (som jeg fortsatt låner, tror jeg) på 800. Det ble noen knoker før jeg spurte eier om jeg kunne kappe. Så, 780!
 8. Tenk om Remco kunne lært seg å sykle, i tillegg til å være så fryktelig sterk! Det Vingegaard gjorde i dag var litt rørende mtp april. Dog enig med siste taler om pogs kjørestil, og måten han er på. Synd han sykler for et tulleland
 9. Men er den tyske versjonen bare noe norge har kopiert, eller? Jau, forespørsel sendt til kroatia..
 10. Bestemte meg i dag, skal ha radar! Fant en 516 på finn, og lå an til å klikke fiks ferdig simulatant med lesning om blinkefunksjon her. Det VIL jeg ha! Så 515! bikeinn som da blir tradeinn eller kan den handles over disk i spania? edit: evt Kroatia, tror jeg vet av en som er der. Noen som vet?
 11. Jeg avslutter mitt engasjement rundt krok (og takstativ), men benytter sjansen til å nevne de plastkoppene som settes uttapå hjulmuttere. WHY GOD, WHYYYYY?
 12. Ny i emballasje, venta veldig lenge på dem, endret behov. Er igjen ubekreftet lagersaldo hos bikeshop. selges til pålydende 899,- pr dekk. Kan hentes på Stjørdal, eller du tar frakta. (jeg ga 849,- pr stk for dem, da blir det forumpris!) blir returnert til bs ganske fort om lite respons
 13. Er en endurace, så ikke maks spenst men utrolig moro altså! 🙂 hm, returnere kanskje, og fortsette med vanlig 5000 også neste gang seiler opp som muligens beste løsning. Er en god del ting som står på nice to have-lista før nytt hjulsett…
 14. Takk! graveln har 45mm. Var evt et hjulsett for litt mer fart hvis asfalt er våt og slikt iom at den sykkelen har skjermer. men med litt intens bruk av dagens gummi er det trolig tid for bytte neste år på racern…? Er det en tommelfingerregel på ant km?
×
×
 • Create New...