Jump to content

rosandholm

Støttespiller
 • Posts

  494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rosandholm last won the day on December 31 2023

rosandholm had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rosandholm's Achievements

Dyktig

Dyktig (10/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • Trådstarter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

399

Reputation

 1. rosandholm

  TDF 2024

  Enig med siste taler. Mitt inntrykk er at enorm kjørestyrke alene sjeldent holder til å vinne, man trenger som regel enten spurtkvalitet eller klatreferdigheter litt over det vanlige i tillegg. Plogen faller vel litt mellom to stoler og kanskje dumsterk-kategorien nevnt tidligere passer? Bli en bruddlegende som f.eks De Gendt, Taco og Jens Voigt?
 2. rosandholm

  TDF 2024

  Lønnstak hadde vært fint for flere idretter enn sykkel også, istemmes. Kjedelig at de rikeste lagene har sånn enorm kjørestyrke og vilje til å kjøre inn brudd. Nå skal f.eks Simon Yates til Visma og være hjelperytter fra 2025. UAE stilte vel med 4 stk som kunne vært kapteiner for eget lag i årets TdF (Pog, Ayuso, Almeida, Yates). Med lønnstak hadde det heller ikke blitt så gøy for sportsvaskerne fra Midt-Østen.
 3. Har hatt Urban Glide 2 i ett års tid og har vært veldig fornøyd. Eneste minus er som nevnt tidligere av andre at den er litt bred. Syns ikke den pakker så ille i bilen om man tar av hjulene (som tar 5 sekunder).
 4. rosandholm

  TDF 2024

  Kristoff har levert som forventet og Abrahamsen meget bra. Bortsett fra dagens etappe samt en dag hver i brudd har vel heller ikke THJ og Cort levert noe særlig? THJ med 11. og Cort med en fin 7. plass. Eiking med flere OK plasseringer rundt 20-tallet men lite ellers. Kulset ble vel syk, Wærenskjold krasja og Tiller mener jeg har vært formsvak i år. Stallen til UXM er tynn og de mangler åpenbart gode klatrere. Når både THJ og Cort settes ut av skader på våren og Leknessund ikke presterer blir det litt halvveis. Av nysigneringene er det vel egentlig bare Hoelgaard som får godkjent, og han ble ikke tatt ut. Vet ikke hva Hvideberg og Leknessund drev med i DSM i fjor men det kan umulig ha vært noe bra opplegg.
 5. Interessant type! Traff jo ganske godt da…Den skrivestilen der gir meg riktignok traumeflashbacks til tiden min på privatservere i World of Warcraft
 6. Har Nuroad C62 og Litening Air med Pressfit og begge har gått mye lenger enn 2200km. Det sagt, på Air-ramma måtte kalipperfestene sentreres da de var skeive fra fabrikk. XXL tok kostnaden, selvsagt 😊
 7. rosandholm

  TDF 2024

  Han ble tatt ut over Leknessund fordi Leknessund har ikke har vist noen ting som tilsier at han skulle kunnet bidra i TdF i år. Begynner å bli litt lei av akkurat den uttakssammenligningen.
 8. rosandholm

  TDF 2024

  De bør fortsatt la Wout spurte i morgen da 😁
 9. rosandholm

  TDF 2024

  En mann etter mitt hjerte!
 10. rosandholm

  TDF 2024

  Satte jo enkelt flere PR bare med nye innleggssåler og mer aero hjelm i år så det skulle bare mangle at proffene sykler fortere
 11. rosandholm

  TDF 2024

  Det blir jo tatt folk. Bare å ta et kjapt Googlesøk. Angel Lopez og Quintana feks. De fleste som blir tatt er dog semiprofesjonelle og Conti/Pro Team. De nest beste med andre ord.
 12. rosandholm

  TDF 2024

  Trenger ikke gå langt tilbake før man kategorisk sa at 80-90 gram karbo pr time var maks man hadde nytte av i sykkelritt. Nå kjører de fleste 130-150? De trener bedre, spiser bedre, har bedre utstyr. Fra mye yngre alder. Er ikke rart de sykler fortere. Gammelkaillraljering om doping kan kanskje flyttes til denne tråden?
 13. rosandholm

  TDF 2024

  Enig. Er litt mer sjarm og mer underholdning når man har kamp både i bruddet samt GC-gruppa lenger bak.
×
×
 • Create New...