Jump to content

espenta

Medlem
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

espenta's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Trådstarter
 • Konstruktiv
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

39

Reputation

 1. Støtter Rocket Ron i 20x2.25. 435g og bra kombo av rullemotstand og grep. Brood Maxtion virket interessant i 24x2.3. 30g lettere enn Rocket Ron 24x2.35, og ser ut til å ha bra mønster.
 2. Ble blant annet diskutert i denne tråden. Da jeg kjøpte kranken jeg nevner her hadde jeg en tråd ang det på gamle terrengsykkelforumet.
 3. Har også lignende trøbbel med min Transfer. Har hatt den i snart 3 år da, men har oppført seg likt fra starten (var 1 år da jeg fikk den). Er litt treg opp, og må ofte dytte den litt ned for å få den til å gå opp igjen. Kona har en BikeYoke Divine, og vurderer å bytte til samme. Den beste senkepinnen jeg har vært borti er faktisk "Brand-X Ascend Kids 70mm. Kjøpte denne til sønnen min for litt over to år siden, og den har veldig smooth bevegelse både opp og ned, lett hendel å trykke inn (Shimano SL-MT500), og veldig lite vekt som skal til for å gå ned. Mulig holdbarheten ikke er på topp, men hvertfall ingen problemer etter to års bruk.
 4. espenta

  Prestaventil? Hjelp

  Du vil ha "demping" i dekkene, slik at de former seg rundt ujevnheter. Lavere trykk ruller også bedre i terreng (over en viss grense), selv om det kanskje føles tregere.
 5. espenta

  Prestaventil? Hjelp

  Om du ikke kjører veldig hardt holder det fint med trykkene jeg skrev over.
 6. espenta

  Prestaventil? Hjelp

  Samme vekt som meg ca da, og jeg har også på Maxxis 2.6". Jeg kjører stort sett 20-22 psi bak og 18-20 psi foran, på sti.
 7. Om man har lyst til å bruke litt penger lager jo Trailcraft fulldempere tilpasset barn, fra 24" til 27.5".
 8. Henholdsvis 2.4" og 2.3" det da. Husker Schwalbe tidligere var større enn f.eks Maxxis i samme dimensjon.
 9. Kan hende det fungerer greit, men gummien i sykkelsko er ganske seig, som gir veldig godt grep mot skruene.
 10. Når du caster er det "CC"-knappen du må inn å skru på kommentator på. Jeg skjønte ikke dette første DH-løpet jeg skulle se for sesongen. Er det den knappen som blir grå hos deg? Jeg caster fra en Google Pixel, og har castet til både Chromecast med fjernkontroll og uten.
 11. Jeg tror Laufey blir bra! Bare å sette på lette, lettrullende dekk om du skal sykle mye grus.
 12. Jeg har vært veldig fornøyd med OneUp Composite til stisykkelen: https://bikeshop.no/oneupcomponents/nyoneup1c0399/oneup-composite-pedaler-20-utskiftbare-pigger-flere-farger?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwu8uyBhC6ARIsAKwBGpT-oJyyhk_QFsXL5y7mDvQnP5dBumpIJZGb2v_QrjL7_K0FW7tasocaAiqVEALw_wcB
 13. espenta

  Klopper!

  Her bruker de motorsag:
 14. espenta

  Klopper!

  Sikkert ikke mange som har prøvd dette. Fant en video der han bruker en kombinasjon av motorsag og slegge og kile:
 15. Ja, det var sånn det var etter jeg byttet klosser i fjor høst. Ganske sikker på at problemet startet da. Jeg smurte stemplene med mineralolje, og tipper jeg var slurvete med tørkingen etterpå, slik at de ble forurenset. Med de "orginale" klossene har det nå vært helt fint en god stund, så tror ikke problemet er kaliper allikevel. Skal kjøre noen uker på disse klossene, siden de uansett ikke var helt utslitt. Hvis problemet kommer tilbake blir det nye kalipere.
×
×
 • Create New...