Jump to content

UEC Road European Championships 2023


baroudeur

Recommended Posts

Men dårlig med norsk deltagelse, var det andre norske en Nordhagen i dag ? noen grunn  til det ? er jo ikke noe kretsmesterskap heller, selv om det kanskje er litt b-stempel i all vm, vuelta og italienske klassikere så burde en vel kunne stilt med noen som hadde gjort det ok. Stygg kræsj på Kung, kom i mål seende ut som Terry Butcher for de som husker han (fotball forrige årtusen).

Link to comment
Share on other sites

Nå kom han seg jo helskinnet (vel!) til mål etter krasjen, altså ikke flere turer i asfalten, men man kan jo lure på hvor lurt det er. Hjernerystelse er ikke noe man skal ta lett på, og om han ikke fikk en hjernerystelse av den smellen i hodet har han vært heldig. 

edit: Han fikk hjernerystelse. https://road.cc/content/news/calls-crackdown-head-down-position-after-kung-crash-303981

Edited by knuthaug

http://norskenduro.no - Alle norske enduroresultater på ett sted. 

Link to comment
Share on other sites

Var det ikke litt merkelig av nederlenderne å nesten kjøre inn sin egen rytter som var i front? I stedet for gull og sølv kunne de endt opp med gull og bronse. Og kanskje ikke gull en gang for Kopecky var jaggu ikke langt bak Wiebes (som ikke så helt fornøyd ut med sølv). 

Link to comment
Share on other sites

Pedersen sykler vel ikke for Uno X  før neste sesong og er i tillegg dansk så resultatet er kanskje ikke så relevant for norske seere enda? Det at både VM og EM i sykling arrangeres hvert år kontra hvert andre år i friidrett og ski eller hvert fjerde år som i fotball senker muligens også prestisjen litt i publikums øyne.

Link to comment
Share on other sites

Knallsterkt av Tiller å hevde seg i det selskapet der. Det gikk jo raskere å raskere på rundene og han så veldig bra ut hele veien. For Wout sin del er det jo nesten som en forbannelse å regne. Hvor mange andreplasser har han i store ritt de siste årene? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...