Jump to content

perolavmk

Medlem
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perolavmk's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Konstruktiv
 • Første Innlegg
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

15

Reputation

 1. Sram har ikke et spesielt godt system på plass for å ordne ting som går på garanti, det som er ødelagt eller ikke fungerer må leveres inn i butikk som sender det til Sram for vurdering. I mellomtiden blir du stående uten del. Ville ha vært veldig påpasselig på å få med kvittering. Forrige gen fremgir er heller ikke noe bra
 2. Jeg har samme gaffelen, den låste helt fra ny, deretter ca 25% etter å ha kjørt nedi div terreng med den låst. Den skal ikke være sånn og kan fikses på garanti
 3. GP 5000 TR må være det mest punkteringsutsatte dekkene jeg har hatt. Har kanskje sykla rundt 1000 km på begge dekka og har fått punktering på begge. Har bytta bakdekket til GP 5000 clincher og kommer til å gjøre det samme med fordekket nå.
 4. Jeg har samme erfaring. Det er få ting som gjør meg så irritert som å styre med tubeless og at det ikke fungerer på ørsmå punkteringer en gang. For ikke å snakke om alt sarvet en må dra med seg når guffa ikke fungerer. Er tilbake til butyl etter en par dårlige erfaringer med TPU. Neste blir latexslange.
 5. Du må ha en av hver hos Bikeshop, du kan velge om det er sett med for eller bakbrems. Her er sett med begge for eksempel https://www.bike24.com/p2835049.html?source=SBP&indexName=production_SEARCH_INDEX_EN&objectId=835049&queryId=3da1fef9d19ef3f2279746fa5a536acf&userToken=3d1e3904-7708-491c-84eb-5620f706c5bf.
 6. Sjekket prisen for et sett med hendler nå, ca. 17 000 for et sett hos Bikeshop 😂
 7. Frister litt å bytte hendler. Hvis de nå har klart å lage et fungerende fremgir så er jo det også topp, men får ikke inntrykk av det ut i fra reklameartikkelen i Gran Fondo.
 8. Tror hookless blir hakket for avansert for den vanlige syklist i gata. Når syklister som har sykla i mange år på slange og trykk på 90 psi og oppover kjøper seg hookless uten å vite hva det innebærer blir det ball. Marginen for feil er for lav for den gjengse forbruker
 9. Indievelo er gratis, syns det er et bra alternativ til ritt på zwift. Blir satt i en pen iht. vekt og ftp første gang en skal kjøre ritt, deretter etter ranking. Kan kjøre ritt på velodrom også. Syns rittopplevelsen av ritt på zwift etter hvert har blitt så dårlig at jeg mer eller mindre har slutta med det. Mulig jeg er rar, men irriterer meg for mye over folk som ikke har oppdatert vekt på flere måneder eller sykler på feilkalibrert utstyr, bruker sticky watts etc.
 10. Hehe, ja har vært innom de også. Gangen har så langt vært Wahoo support —> RLVNT —> XXL.
 11. Jo, det er det jeg har gjort. Men nå har det stoppa opp hos XXL foreløpig
 12. Ja, jeg tenker jo at det er en rimelig åpenbar løsning. Med tanke på at jeg som vanlig forbruker må håndtere hele reklamasjonsprosessen også så er det det minste de kan gjøre
 13. Har en lignende sak med XXL, dog med en sykkelrulle. Har fått godkjent reklamasjon hos Wahoo for den, men rulla er en gammel modell (Kickr v5) og den har jo ikke XXL inne nå. Fått tilbud om pengene tilbake. Jeg kjøpte jo rulla på salg for 7500, så det er rimelig lite aktuelt.
 14. Kjøpte en Sl7-ramme på Finn i høst, flytta over gruppesett og hjul på den fra en annen sykkel jeg kjøpte billig på Finn --> SL7 med Force ASX til 40 000.
 15. Brukbar deal på denne https://www.merlincycles.com/felt-ar-advanced-105-road-bike-293232.html
×
×
 • Create New...