Jump to content

Inge

Medlem
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Inge's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Dedikert

Recent Badges

20

Reputation

 1. Jeg ville ikke ha plassert telefonen på styret. Vibrasjoner kan ødelegge bildestabilisatoren på iPhone, og hvis jeg kræsjer så er det ålreit å ha en telefon som ikke er knust. På lengre turer er det også greit å ikke tappe mobilen for batteri. Jeg putter mobilen i lomma på sykkeltrøya, har aldri opplevd at den er på vei ut. Det finnes også andre løsninger - Cargo-bibs med lomme på siden, og Brevet-trøyene til Rapha har et par ekstra lommer med glidelås.
 2. Hadde en RideNow-slange som begynte å sige etter at jeg byttet til nye dekk. Har opplevd en gang å miste luft pga. ventilen, men etter å ha gått fra 70 til 40 PSI over natta tre ganger på rad tenker jeg noe har skjedd under montering. Byttet til ny slange, og har ikke hatt noen problemer siden.
 3. Det pleier å gå helt fint å gjenbruke styretape også hvis du er litt forsiktig.
 4. Supacaz er min favoritt også. Har Rapha Pro Team akkurat nå. Den er slitesterk og fin, men har så godt grep at jeg får hard hud på hendene, særlig på rulla.
 5. Anbefaler å finne frem Shimano-manualen til fremgiret og gå gjennom hele prosedyren for å justere, det blir perfekt. Det er en strek inni der som indikerer om wire er stram nok, hvis du klikker giret til øvre trimposisjon kan du fort se om den liner opp eller ikke.
 6. Det er definitivt slangene. Jeg har TPU og gamle dekk, og må plassere meg foran slik at jeg slipper å dra på bremsene ned hele Svartskog-bakken. Har noen kilo ekstra, men det burde vel strengt tatt bidra til mer rullemotstand også.
 7. Sportsbriller og casual kjøper jeg, så lenge de er nøytrale og ikke ser ut som barnebriller. Kombinasjonen Oakleys og dress/bunad som enkelte prøvde seg på forleden dag er virkelig ikke greit.
 8. Pumper også ca. en gang uken, da har trykket falt fra 70psi til rundt 60. RideNow TPU 36g.
 9. Hvis det tikker også på største kjedehjul/minste drev så mistenker jeg at girene trenger en liten justering. Hvis det et samme tikkelyd som når du kryssgirer så kan det være kjedet som subber på forgiret.
 10. Jeg bruker Liftin' på iPhone. Ikke den mest avanserte appen, men veldig strømlinjeformet i bruk. Liker godt at jeg kan tracke og se timer rett fra låseskjermen.
 11. Jeg byttet mine 105-drev etter ca. 20k km da jeg begynte å få problemer med chain suck. Synes også det er vanskelig å bedømme visuelt, men problemet forsvant. Sånn passe opptatt av renhold og vedlikehold, men er ikke fremmed for å kjøre i dårlig vær.
 12. Jeg kjøpte den samme da den var på tilbud til 199,-. Den er ganske treig, men det går fint med litt planlegging. Tipper den hadde funket bedre hvis jeg hadde lest på pakken til Molten Speedwax at det holder med en puck om gangen istedenfor å slenge oppi begge to.
 13. Ja. Det går an å skru av/mute fra computer, men det letteste er å bare strekke hånda ned og trykke på knappen på radaren.
 14. Bruker stort sett bare Zalo etter at jeg gikk over til vokset kjede. Isopropanol på bremseskiver ved behov, og degreaser hvis jeg overhaler lagre.
 15. Jeg klarte å lage hull i ramma selv med kjedefanger. Karbondoktoren anbefalte å forme en liten plate og feste med epoxy, mulig det blir et prosjekt for en regnværsdag.
×
×
 • Create New...