Jump to content

torinb

Medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

torinb's Achievements

Bidragsyter

Bidragsyter (5/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført

Recent Badges

75

Reputation

 1. Ja stemmer det. Cabezoen er veldig kjekk, Lovelo likeså! Vi hadde også en super tur til Hondon-dalen som anbefales. Bakken opp dit er litt småbratt men går greit. Her er strava-spor til ruta. Del gjerne din strava så kan jeg se hvor dere syklet og 😄 https://www.strava.com/activities/11455825450
 2. Ja har syklet en del i det området da svigersene har hus på La Zenia. Litt lite variasjon men er noen perler. Espuna-fjellene anbefales virkelig, vi kortet ned turen med å kjøre til Alhama de Murcia. Det ville blitt ca 20 mil hele veien tur-retur.
 3. Jeg laget en film fra forrige ukes tur til Spania. Blant annet den bratte veien opp bak kafeen på Coll de Rates (for øyeblikket litt preget av skogbrannen i februar), og en svipp innom Espuna-fjellene ved Murcia
 4. Du skulle fortsatt bak restauranten på Coll de rates, der er det en bratt og veldig spektakulær vei ca 3 km opp. Se bildene på min strava fra forrige onsdag: https://www.strava.com/activities/11472175949 En skogbrann i februar gjorde at trærne var litt brune og forkullet, men flott likevel!
 5. Vi var tre på tur på denne filmen så jeg stoppet og holdt kameraet. Men ja de måtte sykle ned og opp igjen på den sekvensen.
 6. De fleste scenene som ser ut som drone er et gopro på en lang selfie stick og horizon lock. Men ja blir litt tidsbruk så man må ha med tålmodige kompiser!
 7. Lagde en liten film fra turen til Mallorca nå i april. Mye dårlig vær gjorde at det ble mindre filming og droning enn planlagt. Men fikk nå laget en liten sekvens av det materialet jeg hadde. Sjekk den ut her. YOUTUBE
 8. Om man er på Costa blanca sør anbefales en tur over Cresta del Gallo også. Nydelig og kan kombineres med både Rebate og Cabezoen på samme tur. Om man disponerer bil anbefales en runde i Sierra Espuna også. Det blir litt langt å sykle hele veien fra La Zenia (20 mil tur retur)
 9. Jeg har Treefrog sykkelstativ, og kan bekrefte at det funker helt utmerket med sugekopper. Ingenting å frykte. Hvis det var det du spurte om
 10. En jeg kjenner sykler mye på Gran Canaria med en over 80, blant annet har de syklet rundt øya flere ganger i desember/januar. Man skal være ganske sprek for å sykle 200 kilometer med 3500 høydemeter i de timene med dagslys tilgjengelig på den tiden av året, så det gir håp for oss alle.
 11. Jeg oppdaterte med GoPro Labs med en gang jeg kjøpte kamera, hovedsaklig fordi jeg da fikk histogram på skjermen, noe jeg finner nyttig når jeg skal finne rett ND-filter for å senke til feks 1/60 eller 1/120 lukkertid. Så vel verdt å kjøpe en sd-kort leser for.
 12. Jeg har akkurat kjøpt meg Goprokamera, og har også en Mavic Air 2 drone. Jeg har laget min første film (var så fredig at jeg la den ut i et innlegg her på forumet), men planlegger å lage mange flere. En av tingene jeg tenker en del på er om det lønner seg for meg å filme i LOG. Har testet litt selv men klarer ikke å få det like bra med de LUT's jeg har prøvd eller med manuell justering som det blir rett ut av kameraet i standard eller i HDR mode.
 13. Hei. Har du laget sammenligning av film rett fra goproen i standard mode (ikke LOG) og color graded LOG som ser mest mulig naturlig ut? Sliter med å finne en sammenligning på hvor mye man tjener på å filme i LOG hvis man faktisk liker farger og lys på bildene som kommer ut i standard.
 14. Flotte bilder. Et mobilkamera ville ikke fått til de bildene der. Bevart alle detaljene både i skyggepartiene og skyer/snø. Veldig flotte bilder
×
×
 • Create New...