Jump to content

Bård

Medlem
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bård's Achievements

Aspirant

Aspirant (3/14)

 • Bidragsyter
 • Trådstarter
 • Første Innlegg
 • En Måned Gjennomført
 • Dedikert

Recent Badges

3

Reputation

 1. Bård

  Pappeske sykkel

  Canyon Bikeguard pappeske til gravel/landeveissykkel. Ca 150x81x24cm. Gis bort hvis noen er interessert.
 2. Jeg mener å huske at jeg hadde samme problem med time, reduserte problemet med spacere som egentlig var tiltenkt crank brothers.
 3. Enig, malagacar er bra, brukt de mange ganger. Velg full pack Full Insurance WITHOUT EXCESS
 4. Tror kanskje jeg velger Med originalsetet var det sitteknutene som var problemet. Jeg målte bredde på Velo City og de lot meg låne et Specialized Power i normal bredde som jeg nå har fått testet nesten 4 mil. Setet er bedre enn originalsetet, mer komfortabelt på sitteknutene og ikke samme voldsomme friksjon mot setet. Jeg savner kanskje en litt mer tydelig følselese av hvor jeg skal sitte slik som på WTB Volt med Power, dessuten har jeg en tendens til å gli fremover og da blir det mindre komfortabelt. Det at jeg glir fremover kan skyldes litt for lang reach slik at jeg skal forsøke med et kortere stem. 50 seter orker jeg ikke teste, så Power er en god kandidat, siste utvei blir WTB Volt som får bli særpreget nok.
 5. Jeg fikk låne et Specialized Power på VeloCityfor og har fått testet dette og WTB Volt noen få km, førsteinntrykket av begge er bra. WTB Volt var veldig komfortabelt, men kanskje litt i mykeste laget. Specialized Power er en god del fastere, men demper allikevel støt ganske bra. Det er imidlertid litt uvant med så kort sete. Jeg liker å stabilisere sykkelen med innside lår når det er litt ujevnt underlag, spesielt under bremsing. Satser på en litt lenger tur i helgen for å danne meg et bedre grunnlag.
 6. Det angis ikke boost i spesifikasjonene, men er ca 150mm bredt og ja, har en gummiert overflate. Jeg fikk heldigvis ikke gnagsår, bare fryktelig vondt å sette seg på sykkelen igjen. Det er jo fort gjort å bytte sete, så jeg får teste Volt og se hvordan det fungerer og også ta en tur innom Velo City.
 7. Jeg har kjøpt en alu gravel sykkel og er ikke helt venn med setet, Selle Italia Model X. Noe optimistisk har jeg tatt noen korte times-turer uten sykkelbukse med foring og det gjør jeg ikke igjen for å si det slik. På stisykkelen har jeg WTB Volt, det er jeg veldig fornøyd med og trenger ikke tenke på å bruke sykkelbukse. For mitt bruk er nok komfort viktigst, vekt spiller ant. ikke så stor rolle. Jeg har forsøkt å søke her uten å finne noe, og det jeg finner på nettet ellers spriker veldig i vurderingene. Hvilke seter anbefales?
 8. Jeg har har samme problem med Garmin belter. Fukter og vasker og bytter batteri uten at det hjelper. Jeg trenger 12-15 minutter før pulsen telles i nærheten av noe som er sannsynlig, ofte bare halv puls. Har jeg ikke vindtett jakke og det er litt kaldt, virker ikke beltet i det hele tatt. Jeg har derfor sluttet helt med pulsbelte til stisykling og er i ferd med å gi det opp til all annen aktivitet også. Målingene er for upålitelig. Min begrensede erfaring med 2-3 Garmin belter er at de har svært kort levetid og bare skaper frustrasjon. Kan ikke huske at jeg hadde samme problem med Suunto.
 9. Bård

  Solkrem

  Ja, det anbefales å vente noen minutter og la solkremen trekke inn i huden for å unngå dette. Jeg har brukt den i så mange år at det har blitt en vane. Den er utrolig bra når man er ute hele dagen i sterk sol, det er tilstrekkelig ta på solkremen om morningen. Jeg blir ikke brent med faktor 20 hvis jeg unngår sola 1 time når den er på det sterkeste. Jeg unngår dessuten å blande/fylle på med annen solkrem hvis jeg først har brukt p20. Når jeg tenker meg om bruker jeg den når jeg sykler sti også.
 10. Endurostrap med det mest nødvendige, enkel å ta av ved vask. En liten rumpetaske for pumpe og mobil, ev sekk når jeg vil ha ryggskinne eller ha med mer. Kjøpte en slik liten bag som vist over, men syntes den ble for liten og plundrete, så returnerte den.
 11. Bård

  Solkrem

  P20, den flytende varianten, ikke sprayen. Trekker inn i huden, skaper ikke problem ved svette. Påføres kun en gang og holder hele dagen for kitesurfing og topptur på ski. Begrenset erfaring til sykling. https://www.p20.com/
 12. Jeg vil fraråde Åsnes Mountain Race. For brede for spor, så myke/lite spenn at de kollapser og har dårlig glid, for myke i framski for terreng slik at framski kollapser når det er løssnø.
 13. Forslaget om kortere QST106 er ikke så dumt, jeg testet 189 og 181 for noen år siden. 189 føltes litt for retningsstabil, 181 vesentlig livligere. Har selv K2 Mindbender i en lengde omtrent midt i mellom som jeg er veldig fornøyd med. En directional ski med normal kort bakski og ev litt myk ski er lettere å dra ut i skrens når det er trangt, ser ikke behov for mye innsving. twintip med midtmonterte bindinger synes jeg bli uvant og tungt å kjøre med, bakskia blir for lang.
 14. Lek litt med velgeren på siden før den du linket til https://www.blizzard-tecnica.com/global/en/men/ski-boots/on-piste 110 kan fungere, 120 er kanskje min anbefaling, 130 er stivere enn du antagelig trenger. Uansett er det mulig å gjøre en støvel mykere, men ikke så greit andre veien. Jeg er en god del lettere(70kg) og hadde lange rx 120 uten gåfunksjon ca 2015, synes ikke de var spesielt stive. Har også scarpa freedom 120 og lange rs 130. Største forskjellen på de to første og rs 130 er at det skal veldig lite press fremover i støvelen før skiene reagerer, det blir litt nervøst. Jeg må derfor endre kjørestil med rs 130 fra å ligge med godt press på støvelen til kun å gi en impuls. Meningen var å kjøpe rx 120 igjen, men ble overtalt til å velge rs 130 som egentlig viste seg å være feil til min kjørestil og for stive for allmountain ski.
×
×
 • Create New...