san Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Sier ikke nei til rødsei, men fortrekker boknafesk som faktisk er noe av det beste jeg kan få. Men så er jeg også svært glad i tørrfisk. Synd at den har blitt så dyr, langt over 1000,- pr. kg. 1 Quote
stislask Posted July 13, 2023 Author Posted July 13, 2023 Her fisker vi matauk hver sommer. Men tar ikke det med i regnestykket. Quote
stislask Posted July 17, 2023 Author Posted July 17, 2023 Da er det på tide å oppsummere: Uke 1: Startet dårlig og "sprakk" mandag og tirsdag. Fra onsdag har det gått greit, bortsett fra en "forglemmelse" søndag. Kom på da jeg hadde fått maten på bordet at det var rødt kjøtt... Uke 2: Starter med inspirasjon og tenker at jeg skal forsøke å luke ut mest mulig utraprosessert fra kostholdet, med unntak av typiske veganske kjøtterstatninger. Målet er å redusere det totale kjøttforbruket, inkludert forbruk av hvitt kjøtt, selv om det ikke vil bli droppet helt med det første. Jeg prøver også redusere forbruk av melk, men blir neppe helt vegansk. Hvorfor? Først og fremst fordi dyr lider i fangenskap. 2 Quote
perbl Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Jeg spiser kjøtt, men tenker som så at det er fint å redusere på det, og spiser kjøtt som er produsert mest mulig dyrevennlig når en først skal spise kjøtt. Selvsagt kan man være uenig i om det er noe fundamentalt uetisk i det å slakte og spise dyr, men før man kommer dit, er det veldig mye ulike livsløp et dyr kan ha vært gjennom. Quote Sykkel.org for entusiaster på alle slags underlag og med alle slags styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.