Jump to content

Sync mellom Garmin Edge og Forerunner


Recommended Posts

Etter diskusjonen rundt AI verktøy i trening etc så  har jeg blitt litt fristet til å teste å la Garmin styre varighet og intensitet på treningen helt og holdene, i en grad det er praktisk, blir liksom ikke så lett å kjøre en times rolig baseøkt hvis man skal sykle sti. Med små barn, hunder, jobb som er ganske travel i perioder, litt reising og alt annet er det litt for mange variabler til å kjøre et helt fast program, så hvorfor ikke et mer dynamisk regime.

Men hvordan er det å synce program på klokken og sykkelcomputer? Vil den samme økten som er foreslått av klokken basert på training readiness etc være lik den som blir foreslått av Edge-enheten? 

Vil jo helst ha økten på Edge-enheten så man slipper se på klokken, men hvis det er kun klokken som har "fasit" kan jeg like gjerne bruke Wahoo elns som en ren sykkel gps.

Og hva er folks erfaring med å blande inn en løpetur inn i et sykkelprogram, vll den da telle det som en økt eller kjører det helt utenfor, si feks at anbefalt sykkeløkt er en times baseøkt, men man har kun mulighet for løping, så hjelper det jo å ta en løpetur istedenfor.

 

Link to comment
Share on other sites

RoyE skrev (6 minutter siden):

Vet ikke om du har sett denne, men den kan kanskje være av interesse når du planlegger det du gjør. Cade Media er forøvrig en ganske ålreit sykkelkanal. 
 

I did exactly what my Garmin told me for 30 days-This is what happened

Var akkurat den jeg så på idag tidlig 🙂

Men fikk bare med meg at han brukte klokken, ikke at de syncet mot hverandre. Skal ha både ny klokke og computer, vurderte Wahoo siden jeg uansett har på garmin klokken, men får jeg øktene styrt av Garmin Edge er jo det veldig behagelig. Evt at den kan styre rullen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1040 og 965 funker brillefint sammen. Klokka er jeg veldig imponert av og 1040 har syk batterikapasitet og den er dønn stabil.

Treningsveiledningen liker jeg. For meg gjør den at jeg er mer mindre stressa og hviler mer, samtidig som den sparker meg i leggen hvis jeg er for slapp. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ser ut som det blir 265 og 840 her, takk for gode tips! Digg å kunne få foreslått økt på computer som også kan styre rullen, bare smekke den på og se på film istedenfor Zwift. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes at 1040 har fine dimensjoner. Den er veldig lett og tar ikke stor plass verken på landevei eller på stisykkelen. Samtidig er skjermen fin og god, ypperlig når man ønsker å kunne se mange datapunkt på en skjerm eller bruker gpsen til navigasjon. Til bruk på ritt som f. eks Offroad Valdres finnes neppe noe bedre. Har du syn som en ørn og kun skal sykle enkle landeveisruter vil en 840 selvsagt være litt mer smekker. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...