Jump to content

torhovland

Medlem
 • Posts

  456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

torhovland last won the day on May 4

torhovland had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

torhovland's Achievements

Erfaren

Erfaren (11/14)

 • Veldig Populær
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

942

Reputation

 1. Type Birkendekk, eller kanskje litt grovare. Men dei må rulle bra på tørre grusvegar/kjerrevegar. Det gjer ingenting om dei er ganske slitt. Kan også vere interessert i relativt lette 27,5" hjul. Men eg treng dette innan onsdag. Kan hente i Trondheim og omegn.
 2. Heilt utruleg imponerande køyrt, Viggo! Eg har ikkje ord!
 3. 10% i snitt er brutalt. Vi hadde ingenting på Atlas Mountain Race som var så bratt over fleire km. Men litt underleg at dette vart beslutta undervegs i rittet 🙂
 4. Kva var grunnen til at Juvass vart teken ut? Tåke? Solid nedbør? Erodert veg?
 5. Eg spurte om han vil ha hjelp av forumet til å kome fram til ein plan B just in case, og det vil han gjerne. Så her er det berre å vere kreativ. Eg får ikkje bidratt så mykje, for no skal eg akkurat til å fly til Narvik for å ta meg til starten av Sverigetempot.
 6. Justinas burde legge det fram sånn at han har fått trafikken fjerna for Bright Midnight 😄
 7. Apropos Trollstigen. https://www.nrk.no/vestland/staten-omgjer-vedtak-om-stenging-av-hornelen-klatresti-1.16950812
 8. Justinas har no posta ein bråte videoar frå turen på sin Insta story.
 9. Det er framleis uklart kor presist det er skilta forbode for syklande. Intensjonen til vegsjefen er klar, men dersom dei faktisk ikkje har satt opp skilt, så er det jo fritt fram. Då dei stengte vegen var det ikkje noko sånt skilt: I ettertid har dei satt opp eit infoskilt. Vi kan sjå snurten av det her. Det er uklart kva som står på det. Men eg tippar det eigentleg berre står at det er "utrygt", for elles hadde dei vel berre satt opp ordinære forbodeskilt. Nokon som har eit OK foto av situasjonen? Justinas seier han skal dra dit og sjekke, men det hadde jo vore greit om det berre var å sjå på eit bilete.
 10. Veldig gode poeng frå Path Less Pedaled her. Kva meiner du? Kva for merkbar forbetring synest du vi framleis ventar på?
 11. Nei, nei, dette er med ANT+. At det står "Show Bluetooth sensors" på den eine skjermen er Garmin sin måte å seie: "Eg fann ingenting med ANT+. Kunne du vere interessert i å sjekke om det finst noko Bluetooth der ute?" Det som eg trur skjer her er at ANT+ riktignok kringkastar til alle som måtte vere interesserte. Men så har Garmin tenkt at dette kanskje ikkje er heilt bra, og hacka til ei løysing på nyare klient-firmware (ikkje radar) som gjer ein ekstra sjekk på om radar er i parremodus før den tillet kopling av radarsensor.
 12. Men i alle dagar. Prøvde det same på 820-en også. Den har ingen problem med å kople seg til utanfor parremodus! Garmin, altså 😄
 13. Gjorde ein test no. Fjerna radar (RTL516) frå den splitter nye Explore 2 og den eldre 1030. Prøvde å søke den opp igjen i parremodus. Det går fint (riktignok trengte Explore 2 ein restart!). Utan parremodus går det ikkje:
×
×
 • Create New...