Jump to content

Tørre stier på våte dager


pils1xxx

Recommended Posts

Det er lenge siden jeg flytta fra, og sykla noe særlig i hovedstaden. Kan noen tipse meg om områder som holder seg tørrere i disse særdeles regnfulle dager, gjerne Oslo øst. Både med tanke på slitasje av stiene og også for flytens skyld. Røverkollen, Gjelleråsen???

Link to comment
Share on other sites

Gjelleråsen er et av områdene i nærheten som funker best når det er skikkelig bløtt - særlig hvis man styrer unna de mest brukte hovedstiene. Jeg har aldri sett så mye rennende vann oppi der som det har vært de siste dagene men er man kjent er det fullt mulig å finne stier som er finfine å sykle og som fint tåler å bli brukt når det er søkkvått.

Scott Spark - Scott Lumen - BMC Kaius - Gavia Fat Tony  - Wahoo KickrBike Shift

Link to comment
Share on other sites

Lite smart å prøve seg på sti nå. Bakken er helt metta og etter gårsdagens styrtregn må det være ille. Man risikerer skade på kropp, utstyr og ikke minst natur.

Vi får håpe på en lengre periode med opphold og sterk vind og at det skjer før dagene blir for korte. Bikker vi oktober så blir det neppe ordentlig tørt før til våren. Med litt indian summer nå kan vi få fin og tørr barfrost 🤞

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tjatjatja. 

Jeg er i skogen stort sett hver dag, i går under styrtregnet og det er slett ikke så ille, så lenge man er lokalkjent er det ikke noe problem å unngå gjørmehull og sårbare områder. Hvis man holder seg i områder med høydedrag og med svaberg så går det fint å sykle. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det er nok dessverre slik at skal man ferdes ute på sti under de forholdene som har vært nå, så må man være lokalkjent. Da går det til gjengjeld helt fint. Var ute og syklet med start fra Skullerud i går, og det var helt greie forhold på de stiene jeg valgte meg ut med omhu. De var mindre våte enn på en normal høstdag. Det sagt, så er dette området vått, men altså ikke der jeg syklet. 

 Mitt råd er enten å henge med en lokalkjent, eller bli hjemme rett etter den slags nedbør vi har opplevd nå. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...