Jump to content

Vemod Zachariassen

Medlem
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

254 profile views

Vemod Zachariassen's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • En Måned Gjennomført
 • Første Uke Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Dedikert
 • Konstruktiv

Recent Badges

86

Reputation

 1. Sykkelen du har, er ikkje eigna til formålet. Kjøp touringsykkel.
 2. Det finst ein 56T i Trondheim. Kan prøvesyklast mot at trådstartaren lover at han ikkje kjøper same farge.
 3. Med bruksmønsteret du beskriv, ville eg ha vurdert brukt sykkel med felgbrems. Plenty high-end til ein billig penge der ute.
 4. Sorry latskapen i det førre innlegget mitt. Dette er vel omtrent identisk med det eg foreslo. Truleg ei av dei aller beste rutene.
 5. ei eller anna grei rute frå Oslofjorden til Elverum, aust for Glomma opp til Rena, Åkrestrømmen, Tynset, Røros, Trondheim (finast ned til Stjørdal – og ikkje så veldig mykje lenger)
 6. Kjøp heller ein rimeleg barberhøvel frå Mühle eller Merkur pluss ein 100-pakk Derby Extra.
 7. Med fornuftig pakking og ein sovepose som ikkje har altfor stort pakkvolum, er det fullt mogleg.
 8. Fotzoom! Ikkje skift brennvidde utan at du har veldig gode grunnar til det.
 9. Konemor har denne: https://trondheimsykkelservice.no/product/sykkel-marin-dsx-1-grey/. Veldig bra sykkel. Merk dog at det ikkje er feste til bagasjebrett framme. Løysinga som er valt, er såkalla triple cage mounts, som med kompatibelt stativ gir deg høve til å ha lett last på kvar si side av gaffelen.
 10. Kva med å leggja inn ein liten kile i forfoten (under første metatars)? No er ikkje dette den sorten tiltak ein bør skriva ut per internett, men det er iallfall noko du kan ta ein snus på.
 11. Dette var ein litt rar plass å få gnagsår under løping. Kan problemet ha samanheng med kraftig pronasjon i forfoten i utgangen av steget?
 12. Hugsar eg hadde Cinelli Volée (eller noko sånt) på ein sykkel eg hadde ein gong i tida. Neste gong eg skal ha ny styreteip, prøver eg å finna same type.
 13. Πολύ ωραίο! Fantastisk vakkert, og som du seier: bakkete, område.
 14. Det einaste argumentet mot tradisjonell eittbladshøvel er at du ikkje får lov til å ta med barberblad i handbagasjen når du er ute og flyg. Det finst forresten enda eit argument, men det gjeld all barbering: Menn som med vilje går inn for å vera hårlause i andletet, etterliknar kvinner og barn, og det er uverdig.
×
×
 • Create New...