Jump to content

Evenepoel vil bort fra Soudal-QuickStep


baroudeur

Recommended Posts

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Remco til Ineos, tror de får mer ut av han enn i QS og bygger mer rundt han. Trodde aldri jeg skulle si det men Ineos trenger en sterk kaptein (nå som jumbo og UAE har tatt over tronen). Vanskelig å se for seg at Bernal kommer helt opp til de aller sterkeste igjen, håper jeg tar feil. De mister Daniel Martinez til Bora som i tospann med Jay Hindley blir spennende. Begge fortsatt med fremtiden foran seg, 1996 modeller begge to. Higuita er 1997. 
 

Edited by Emil
Link to comment
Share on other sites

Det er ingen nyheter som bekrefter at det blir overgang, sant? Siste jeg leste for et par dager siden var at Remco selv uttalte at han ville respektere kontrakten som går til 2026, og så for seg Alaphillippe og Asgren som hjelperyttere (sammen med Landa, som de nettopp signerte).

https://www.cyclingnews.com/news/remco-evenepoel-will-normally-stay-at-soudal-quickstep-but-demands-improvements/

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke sett noen bekreftelse, men som Landevei skrev før i uka er noe i gjære. Tobias F. skulle egentlig til Ineos, men det er satt på pause, mest sannsynlig pga. overgangen til Remco.

https://www.landevei.no/proffsykling/tobias-foss/tobias-foss-dratt-inn-i-overgangssaga-derfor-kan-ineos-overgangen-strande

Remco har nylige intervjuer antydet at det ikke blir noen overgang, men vanskelig å vite hvem man skal tro på.

Det som er helt sikkert er at Ineos trenger en rytter som Remco for å være med i leken. De er ikke med i WT uten å konkurrere om toppen av pallen.

Blir veldig spennende å se hvordan dette ender, både for Remco og den gudsfryktige gudbrandsdølen.

Link to comment
Share on other sites

Tja, Ineos greide å lage en radmager GT vinner av Wiggo og de har jo ikke så værst materiale i Pidcock og spanjolen Carlos Rodriguez. Gjetter på at de likevel ikke er fornøyd med stallen og leter etter muligheter for å svi av noen pund. De var nære å vinne Giro'n med min helt G, nivået i TdF er nok milevis sterkere enn da Roglic, G og Almeida havnet på podiet i vår. 

Link to comment
Share on other sites

Apropos Ineos så forsvinner Tim Kerrison. Med tanke på hvor stor innflytelse han har hatt på det fysiologiske er det en ganske stor greie.

@Gruskverner Nei, ingenting som har bekreftet Remco til Ineos. Litt tabloid den trådtittelen her, men det virker fortsatt veldig åpent.

Link to comment
Share on other sites

Går ikke Remco til Ineos nå så begynner det å bli ganske stusselig GT lag. Tao Geoghegan Hart er borte også. Siste ryktene går vel på at Carlos Rodriguez blir og ikke går til Movistar. Mulig han blir den de satser på.

Ole Christian Fagerli

Jobber med sykkelklær hos Kalas Norge.

Scott ambassadør.

Link to comment
Share on other sites

Rodriguez og Pidcock er en ung og giftig duo, likevel de ønsker seg nok enda sterkere kapteiner i tre ukers rittene før sesongen.

Jeg lurer på om et par av de yngre i UAE er fornøyd med en posisjon i skyggen bak Pogacar. 20 åringen Juan Ayuso må jo være høyt på listen hos flere, samme med Jao Almeida og Jay Vine. Oljesjeikene har nok dype lommer. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...