Jump to content

Et par Yetier hos Anton med bra rabatt


perbl

Recommended Posts

Noen overliggere på Yeti hos Anton: https://www.antonsport.no/yeti Fortsatt friskt prisa sykler, men mtp hva disse normalt ligger på må det jo sies å være et ganske kurant priskutt. 

Sitter og filosoferer litt på om man skal slå til på den ene SB130en i Large sjøl.

  • Like 1

Sykkel.org for sykkelentusiaster på alle slags underlag og styreformer. Vær noenlunde grei: https://www.sykkel.org/guidelines/

Link to comment
Share on other sites

Sykler generelt har blitt alt for drøyt priset med årene. Det blir uansett en prioriteringsak som jo går på hvor viktig det er for en selv.

Jeg handlet selv en Pivot Switchblade ifjor, og hadde aldri trodd jeg skulle blåse av så mye på en sykkel. Jeg hadde neppe gjort det heller foruten et boligsalg som frigjorde litt ekstra kapital. Jeg har bare hatt et ønske om i det minste å ha en veldig bra sykkel minst én gang i livet, og for meg landet det på den saken jeg nå har. Jeg er heller ingen som bytter sykkel hver sesong eller der omkring, så planen er rett og slett og bare holde sakene vedlike og bruke det år etter år.

Man kan jo alltids oppgradere litt komponenter etter årenes løp alt etter som. Når det er sagt så har jeg ikke følt behov for å bytte noe på sykkkelen hvilket var en av hovedgrunnene til at det landet på den sykkelen, for å slippe masse ekstra etter et allerede kostbart kjøp(Slet lenge med å finne noe av interesse etter alle leveringsproblemene på både sykler og deler). Jeg har kun slengt på fremskjerm og en bashguard, ellers enn det som da jeg kjøpte den(dog er rammen dekket med klar beskyttelseswrap så det blir litt greiere å bruke uten å ha helt noia).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Switchblade skrev (3 timer siden):

Sykler generelt har blitt alt for drøyt priset med årene. 

Tja. Innstegsmodellene koster omtrent det samme som før (inflasjon medregnet). Forskjellen er at de du får kjøpt nå kan brukes rett ut av boksen, uten å måtte bytte masse deler. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...