Jump to content

Slangeløs med trykkovervåkning


York

Recommended Posts

Mistet litt luft i (de nye) dekkene her om dagen, omtrent 1 bar på to uker (antagelig sakte lekkasje), og tenkte på at det hadde vært hendig med trykksensor i felgen. Noen som har sett noe slikt? Det fins jo schrader-ventiler med tpms-sensor til biler, lurte på om disse kunne blitt brukt på sykkel også - med varsling i strava eller lignende om at trykket har sunket FØR du treffer fortauskanten 😄

Edited by York
Link to comment
Share on other sites

Har både Tyrewiz og SKS AirSpy. Begge har kommet i ny versjon fra mine. Tyrewiz er fin, da man kan få lufttrykket inn i Garmin-loggen, mens AirSpy kun er avlesning på Garmin. Visningsfeltet for Garmin er også litt vanskelig å finne, siden det ikke er SRAM eller Quarq som har publisert det. AirSpy som jeg har finnes, for både presta og Schrader, og skrus rett på ventilen som den er. Man skrur fast i selve ventilstammen, ikke i ventilkjernen, noe jeg fant ut da jeg skulle bytte til Aerothan-slanger på raceren. 

Tyrewiz er ikke verdt prisen, og eneste grunnen til at jeg har dem er at de var på 60% rabatt. Ulempen med den versjonen jeg har er at de stikker langt ut. Nye versjonen er lavprofil, og mindre utsatt. Den er et mer komplett produkt. 

Spent på nye versjonen av AirSpy, dog. Bedre batteritid, innbiller jeg meg og også lavere profil. 

Angrer ikke på at jeg har sensor på tre hjulsett. Det funker fett,og gir meg ro når tommelen har driftet fra kalibreringen. Er også gull verdt hvis man har hatt fis/punktering på tur og har et bestemt trykk som funker best etter egen erfaring. 

Edited by baronKanon
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...