Jump to content

janbanan

Støttespiller
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

janbanan's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Trådstarter
 • En Måned Gjennomført
 • Konstruktiv
 • Første Uke Gjennomført

Recent Badges

30

Reputation

 1. Lokket til batteriet er et svakt punkt på disse. Jeg klarte å ødelegge et av ørene på lokket og da satt ikke batteriet skikkelig i lenger.
 2. Det som er helt sikkert er at det kommer forbedringer som ikke er kompatible med din sykkel og derfor MÅ du ha ny sykkel om du skal følge med. Se bare på 26->29, boost, kasetter som krever eget boss, direktemontert bakgir (uten girøre) ++
 3. Lommekalkulator vekker gamle minner, artig. Jeg hadde lommekalkulator som valgfag på ungdomsskolen 😉
 4. Kjedemåler, og ekstra kjede til å sette på når kjedemåleren bekrefter at det er slitt. Ekstra girøre og kjedelås, begge deler bør være med på tur. Jeg taper/stripser dette fast på sykkelen.
 5. Kan det løses med å sette inn SSD og mere RAM i den laptopen du har? Dersom du beskriver litt hva du har så er det lettere å gi gode råd.
 6. Har du dissekert den for å inspisere stempel som presser ut luft? Mulig det er sprukket eller kan reddes med litt smøring.
 7. Finfin tjeneste. Bruke den aktivt forrige vår, da vi skulle på en tidlig tur med packraft, og ventet på at isen skulle forsvinne på vannene. Som skrevet over, så taes ikke bildene hver dag, virker som det alterneres litt hvilke områder so er med. Når det amerikanske hangarskipet lå i Oslofjorden forrige sommer, så vistes det tydelig på bildene...
 8. Serienr var klint igjen med noe som virket som svart plast, smeltet på. Sykkelen ble identifisert ut fra bilder. Utover det så bar sykkelen litt preg av uvøren behandling, litt løse hendler som nok var håndtert for hardt og kommet ut av stilling. Jeg har fått tilbake annen sykkel som er stjålet tidligere også, da var sete og holker byttet, ellers var sykkelen grei.
 9. Junior lånte sykkel av meg, han studerer i Trondheim. Han fikk låne en Birk karbonsykkel (jubileumsmodell). Denne ble selvsagt stjålet (låsen kappet), anmeldt med bilder av sykkelen sm vedlegg og saken henlagt. Så dukket en kjenning av politiet opp på sykkelen, sykkelen ble da konfiskert og vi fikk den tilbake 🙂 Saken ble gjenåpnet, for så senere å bli henlagt igjen. Fikk ingen begrunnelse på den siste henleggelsen, men det gir ikke mye respekt når dette skjer med en sak som i praksis er oppklart.
 10. Jeg har Dundas fjellstøvler, solide og svært tunge. Jeg kommer ikke til å gå med de på tur mere! Nå gjør jeg sekken lå sett som mulig, og skal gå med "Altra Lone Peak" + gamasjer. Dette er lave lettvekts sko med "mesh", uten GTX. Tanken er at skoene skal tørke opp. Planlegger lengre fottur, med etapper på 20+ km per dag, og høye støvler med GTX vil være klamme av svette. Bedre med luftige sko som gir føtter og sokker mulighet for å tørke.
 11. Har hatt samme problemer med Wahoo belte når det er litt kjølig ute. Litt sporadisk om beltet fungerer eller ikke. Når jeg skal ut på ski, så kjører jeg ca 30min, for å komme til snøen. Selv om beltet fungerte feilfritt når jeg kledde på meg så var det lite målinger når jeg startet skituren. Denne sesongen har jeg brukt Strava på Apple Watch, og latt klokken lese puls på håndleddet, dette har fungert bra. Men på sykkel bruker jeg ikke klokke på håndleddet, men Garmin sykkelcomputer og Wahoo beltet. Gleder meg til varmere dager 🙂
 12. Er du garantert å få akkurat den bilmodellen du bestiller? Jeg bestilte en Skoda Octavia, vi var 4 stykker som kom fra ferie og hadde en del bagasje. Avis kom drassende med en Audi A3 sedan. Det ble knapt med plass når vi kjøret fra Barcelona og inn i Frankrike for å se TdF... A3 var i samme prisgruppe som Ocatvia, så da hadde de sitt på det tørre. Vi fikk tilbud om en BMW i stedet, men der var bagasjerommet mindre. Jeg ville ha sjekket med utleieselskapet at de faktisk har inne den modellen du har bestilt.
 13. Det skrev jeg vel heller ikke? Jeg ville bare dele av min erfaring med De Buyer
 14. Jeg hadde en De Buyer panne, bunn bulket seg og varmen spredde seg ikke slik den skulle. Det er sikkert flere modeller men min hadde tynn bunn. Gikk over til Demeyere panner. Dyre, men det var tilbudspakke med to størrelser så da slo jeg til. Disse har tykkere bunn, og overfører varmen fra induksjonsovn veldig bra. Ift Woll panner som vi også har så må jeg gå for lavere effekt.
 15. Er det mest bortover som er ønskelig, så er Sjusjøen veldig godt utbygd med løypenett for både klassisk og skøyter. Sjusjøen er også veldig snøsikkert. https://www.skisporet.no/map/destination/63
×
×
 • Create New...