Jump to content

Jomar Henriksen

Støttespiller
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jomar Henriksen's Achievements

Talent

Talent (8/14)

 • Ett År Gjennomført
 • Veldig Populær
 • En Måned Gjennomført
 • Bidragsyter
 • Trådstarter

Recent Badges

116

Reputation

 1. Drar man med seg kokesett på slike turer? Liten Pocketrocket til kaffe og drytech kan kanskje hjelpe på. Er det noen som har erfaringer med Drytech som mat når en sykler så langt?
 2. Har sykla landeveisritt og Molde Challenge fra før av. Har ikke reser lenger. Grussykkelen er helt grei halvtung alu, og da gir det 0 poeng å konkurrere mot de i kliss nye tarmac-er. Stisykkel er også tung, men fin alu i "downcountry"-segmentet, og da er ikke XC helt greia. Lange turer på grus frister mer. Skal sykel North East Gravel nå i august og kjenner at jeg gleder meg. Bright Midnight tror jeg ikke kneet mitt hadde klart.
 3. Min erfaring er at randobukser ofte er litt hassel å gå med siden de ofte er laga litt skiskospesifikt nederst på buksebeinet. Om du vil ha skal skallbukse som er gåvennlig kan jeg anbefale jaktbukser som t.d. Norrøna Dovre. Er svært glad i Mountain Equipment, men mest fordi passformen funker for meg. Har også en Norrøna Svalbard-bukse i softshell, men den er litt tight i livet (kroppsform som en lekablokk.)
 4. Tunellene mellom Liabygda og Linge er helt jævlige. Om en skal vestover er de kjipe + alle er litt oppoverbakker unntatt siste ned til ferga. Den siste ned mot fergeleiet er bratt nedover, men så svart og mørk at en mann må stille spørsmål ved det meste. Måtte en gang rekke ei ferge og sykla dritfort ned den der. Det var traumatisk og kjempeskummelt. Heldigvis holdt siste bil igjen ferga til jeg var på. Men alle er ganske korte. Bring your kraftigste baklykt.
 5. Jupp! Bare å sykle på asfaltvegen hele biten. Men ikke noe jeg ville gjort på dagtid i ferien. Veien er overraskende tungt trafikkert. Må være et helvete å sykle opp Verma med alle vogntog i verden/sunnmøringer som skal til Bjorli rett i rumpa. Jeg sykla Lesja-Åndalsnes-Valldal-Strandafjellet-Ålesund med start kl 0445. Slapp mye stress https://www.strava.com/activities/3882954374
 6. Mitt utgangspunkt var å kjøpe en barneramme som jeg så bestilte inn fullt sett av deler til. Men det blei for dyrt. Nå er strætten å heller kjøpe en lavst spekka variant, men for så å oppgradere deler med det greie lageret vi alle nå begynner å få nede i boden. Ved salg kan du da sette på de box freshe delene du tok av ved kjøp og få en god pris på finn. Da slipper en å bale med å finne rett stem, krank etc. @andersar hva med å køpe en komplett Canyon Stoic/RM Growler til ca 10k for så å flytte _alle_ delene over på Nomaden? Når barnet så har vokst ut av sykkelen kan du remontere Stoicen og selge på finn?
 7. Barnesykkelutfordringer! Hva gjør vi som a) vil ha en bra stisykkel til ungene men som b)ikke vil kjøpe en Reaper til over 20laken Endte opp med en Whyte-sykkel fra Flytsti med litt lavt spekka gaffel som jeg hora opp med no' grommdeler som lå i boden. Hennes neste sykkel blir trolig en lavt spekka Canyon Stoic i XS eller S som jeg (trommevirvler) øppgreider med gromdeler som ligger i garasjen. Eneste er at jeg må konvertere en Fox Performance fra 130mm til 140mm. Internett sier at dette går greit.
 8. Du som kjøpte den der, ja. Så hardt på den ganske lenge, men valgte den bort siden jeg sleit med å finne ut om jeg likte geometrien. Mistenker at jeg egentlig gjorde det helt fint. Slangeløst er lurt, ja.
 9. Sykla ikke Dylan Johnson Unbound Gravel med terrengdekk i 2.2"?
 10. Hola gabrons Jeg har blitt smartere med alderen. Nå starter jeg ikke med treninga for kjapt etter sjukdom. Ifjor på denne tida hadde jeg influensa som jeg ikke tok alvorlig nok og som derfor satt i _dritlenge_. Lærte litt av dette. Nå har jeg en halsbetennelse/forkjølelse som er på retur, men ikke helt borte. Derfor->Lugn helg. Kanskje noe styrketrening. Herregud så mye fritid folk som ikke trener må ha. Ikke rart de rekker å bygge platting/klippe plenen/vaske bilen så ofte som de gjør.
 11. opplever at størrelse er det vanskeligste når det gjelder å velge rett padding til tiåringen.
 12. 812 og 11-42XT-kasset skal jo jf produktinfo ikke gå med 2x-oppsett. Opplevde du noe drama med 2xkrank og så store tannspenn? @HenrikG
 13. hadde halvskjegg fra 2011-2023. Men så var jeg på HV-øvelse og så at _alle_ i HV-område Nidaros hadde skjegg, unntatt han ene i Tropp 2 + dama i KO. Og jeg kom fram til at nå er det på tide å ikke se ut som en boms. Nå forsøker jeg å se ut som en discount Jason Stratham. Og derfor er det fint med ettbladshøvell.
×
×
 • Create New...