Jump to content

Forumet ønsker alle medlemmene en god jul og et godt nyttår!


Andreas

Recommended Posts

Forumet ønsker alle medlemmene (og de som enda leser som gjest) en god jul og et godt nyttår! 🎅🤶

På en sykkelsesong har forumet vokst fra intet til 865 medlemmer. Brukermassen er aktiv og har produsert over 1 300 emner og 17 400 innlegg. Kanskje runder forumet milepælen 1 000 medlemmer før vårsesongen starter for fullt. Temaene som dekkes er i et bredt spekter. Fra det pragmatiske, om hvilket kjede som tåler saltlake best, til de dypere livsfilosoferende spørsmålene, som hvilke sokker det er akseptabelt å bruke på landeveien. Fellesnevneren blant medlemmene er at de finner glede i sykkel og sykkelturer, og deler sin glede og kunnskap med andre.

Driftsgruppen har kollektivt lagt ned en del ressurser i etableringen av forumet. Arbeidsfordelingen varierer litt, men vi jobber alle for et godt forum. Brukerne oppfører seg godt så modereringsjobben består kun av noen minutter i måneden ved å fikse dobbeltposter og annet. De største voksesmertene for forumet er heldigvis over, og håpet er at driftsarbeid er minimalt fremover.

Brukerne støttet villig opp for driftskostnadene av forumet. En stor takk til alle som frivillig støttet.  Nå ser det ut til at driftskostnadene for 2024 er dekket, slik at forumets neste steg ikke trenger å hastes. Det er en fin julegave til forumet.

Forumet vil takke for all hjelp fra sponsorene Sykkelkomponenter og Fri Flyt, samt det nære samarbeidet med NOTS. Bidragene fra sponsorene gjorde at etableringskostnadene av forumet ble dekket.

 

Julehilsen fra

Driftsgruppen, Sykkel.org 🎄

  • Like 9
  • Thanks 8

Kaffe- og teansvarlig

Link to comment
Share on other sites

  • Andreas unpinned this topic

Mennesker kan som kjent deles inn i to grupper; de som deler folk inn i to grupper og de som ikke gjør det. Det samme kan også sies om syklister og jeg vil ønske en riktig god jul til alle av dem. Uansett om dem sykler eller ei.

  • Like 3
  • Haha 4

"Makollig Jezfahted and Levdaroum Debahzted, please come to the information desk"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...