Jump to content

Sekk til jobb og trening


Recommended Posts

Jeg ønsker meg en sekk som kan brukes til både jobb og trening, samtidig. Det betyr at jeg trenger en sekk med to rom der det ene kan være forbeholdt treningsklær og et annet rom som har plass til PC, et par bøker i ny og ne, matpakke og flaske. Siden jeg jobber i vgs har alle elevene douchbag, og for å markere skille mellom meg og ungdommen, vil jeg helst ha noe annet enn DB Hugger. Har god erfaring med Osprey, men åpen for alle forslag. Jeg vil ha noe av god kvalitet og som enkelt kan repareres hvis det er noe som ryker. Her har Osprey vært veldig gode.

Andre ønsker:
-uten magebelte (ev. enkelt å fjerne)
-lite krimskrams
-25/ 30 L

Hvilken sekk skal jeg ha?

Trondheim
I was just riding along...

Link to comment
Share on other sites

Jeg har vært veldig fornøyd med min Aer Travel Pack 2. Egen lomme for laptop, egen stor lomme for klær som kan åpnes helt opp, og så en egen mindre lomme for div dill. I tillegg har den en egen lomme under for sko, men det tror jeg faktisk de fjernet i v3. Brukt min mye til trening+jobb daglig i mange år og synes den har fungert strålende.

Sykkelaktivist! Nåværende prosjekt: Få Nordmarka og andre grusveier inn i Street View | Twitter/X | YouTube | BlueSky | Insta

Link to comment
Share on other sites

Har en eldre Osprey Transporter Roll-Top. Den har kommet i ny utgave, og en som faktisk er helt vanntett. Hvis en skal ha med seg mye(f.eks. treningssko) kan den være litt liten, men det er kanskje et tegn på at man må pakke litt bedre. Den har ikke stiv ramme, noe som kan være litt negativt, men er da er tilsvarende lettere.

@geiranders har også Transporter(usikker om det er Roll-Top), og tipset om at den passet i Ortlieb Back-Roller sykkelveske.

Ortlieb har lignende sekker.

Kaffe- og teansvarlig

Link to comment
Share on other sites

Jeg hater egentlig å innrømme det, men jeg fikk tilfeldigvis en DB sekk, den som ALLE, (jeg mener ALLE) har og det er en veldig god sekk. Jeg husker ikke nøyaktig størrelse, men den er nok rundt 30 liter. Stivheten i sekken gjør at den er veldig oversiktlig. Den oppfyller absolutt ønsket om lite krims/krams. 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Hehe jeg innser faktisk at det kanskje er DB som er mitt beste alternativ. De fleste commuter-sekker har et litt for lite rom til PC, mens DB er mer romslig. Søket fortsetter litt til.

Trondheim
I was just riding along...

Link to comment
Share on other sites

Spørsmål e hva du legger i trening? Løping / sykling / gym? Har mye og si før type sekk. Slår ett slag før chrome industries (https://chromeindustries.com/collections/backpacks) har brukt disse i mange år og fantastisk kvalitet og har modeller før det meste. Yes, pricy men har livstids garanti og har sjeldent opplevd bedre kvalitet på den typen sekker, samtidig som de er veldig komfortable uavhenging av vekt og hva du putter oppi 

Link to comment
Share on other sites

Er EVOC-fanboy. Litt pga image, men også litt pga integrert ryggskinne som kanskje vil redde rævva mi en dag en gamling i audi ikke gidder å stoppe (les: vanlig mandag)

 

 

PROTIP: Om du bruker $$$ på en remaplastpose trenger du ikke to rom i sekken. Svett tøy bør uansett ligge i plast for å ikke forsure resten av sekken.

DB er for elever, ja. Ikke gå den vegen. Plutselig står du der med les deux hettegenser og hvite (!) airforce og da er du på ville veier. Litt distanse må det være. 

Link to comment
Share on other sites

Takk for mange gode tips!

Osprey Metron tikker de fleste boksene og seiler opp som en favoritt! Ikke så lett å finne i butikk, ser det ut som, men jeg skal forsøke. Har også merket meg Fjellreven Skule.

Det er forresten ikke snakk om så mye gymtøy, for jeg har garderobeskap. Og det dreier seg om styrketrening. Lite volum på tøy med andre ord. Noen ganger har jeg med skiftetøy for å sykle etter jobb også, men det er ikke så ofte.

Trondheim
I was just riding along...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...